2020: Odiseea Telecom

banner site_conf 2015

În data de 17 noiembrie 2015, ANCOM organizează o nouă ediţie a conferinţei sale internaţionale, intitulată anul acesta “2020: Odiseea Telecom”.

Evenimentul va avea loc la București, la Grand Cinema Băneasa, sala 11, începând cu ora 9.00.

Ediţia din acest an a conferinţei ANCOM este dedicată unei dezbateri privind obiectivele strategice care ar trebui să ghideze reglementarea sectorului comunicațiilor electronice în următorii cinci ani, plecând de la un document de discuție elaborat de ANCOM.Evenimentul, care va avea forma unei dezbateri deschise, își propune să aducă laolaltă factori de decizie, reprezentanţi ai instituțiilor și ai autorităților de reglementare din Europa, reprezentanţi ai asociaţiilor în domeniul comunicaţiilor electronice, operatori și consumatori.

Participarea la conferinţă este gratuită, se face pe bază de invitaţie şi în urma înregistrării prin intermediul formularului online, disponibil aici. Locurile sunt limitate şi se vor ocupa în ordinea înregistrării.

Participanții care doresc să exprime opinii pe marginea documentului de discuție în cadrul evenimentului  vor putea face acest lucru dacă se înscriu în prealabil la cuvânt prin intermediul formularului online de înregistrare.

      Cristian Iosub