A nascut acasa si a postat filmarea pe internet

Când credeam că le-am văzut pe toate, am găsit pe youtube acest video. A născut acasă şi şi-a înregistrat naşterea. Uimitoare este metoda de a da naştere unui copil : stând în picioare. Iniţial am crezut că este unul din filmuleţele în care la final apare o imagine înficoşătoare, o fantomă ceva.

Dar a fost o naştere perfect naturală, bebe a plâns deci trăieşte şi respiră, mămica îi proteja căpsorul (la minutul 02:07 chiar da la o parte cordonul ombilical pentru a nu se sugruma bebe)… Trebuie să ai extrem de mult curaj să dai naştere unui copil singură şi fără asistenţă medicală. Este în joc totuşi viaţa unui copil şi pentru decizia părintelui de moment se pot răsfrânge probleme ulterioare de sănătate asupra fătului.

RESPECT TUTUROR MĂMICILOR !

[youtube]http://youtu.be/IrFRi43IhvA[/youtube]

The advantages of normal birth

 • Natural and cheap method.
 • The risks associated with the surgery does.
 • Blood loss is very small compared to cesarean section.
 • Birth pains have a positive effect on the maturation of the baby’s lungs.
 • Post-natal recovery will be quicker.

Disadvantages of normal birth

 • Even if everything goes smoothly, a birth can develop a problem at any time.
 • The most simple problem that may arise during normal birth, even if the baby or the baby’s oxygen remain in the birth canal may cause interruption of progress.
 • As a result, the baby’s on the way out and become stuck in the vagina tears occurrence probabilities.

 

Aviz Gândul şi iRealitatea : acest video a apărut acum 3 luni pe youtube, deci cam mică probabilitatea să îl găsim amândoi fix astăzi. La fel s-a intâmplat şi cu articolul publicat ieri legat de campania Think! şi republicat de Gândul azi. O sursă zic că merită citată din când în când.

 1. You little pervers 🙂

 2. Bietul copilas. E ok sa nasti acasa ca nu s-a nascut mereu in spitale. Stra-stra-bunicii nasteau acasa. Dar suntem in 2013 frate!

 3. Pfft.. ma bucur ca nu-s femeie. damn.. m-a luat frica. :-/

 4. Imi e greu sa-mi imaginez cum o sa creasca acel copil, cand cei de acelasi leat o sa-l strige cand o s-o recunoasca pe ma-sa: tu esti ala de te-a pus ma-ta pe net la nastere! si o sa faca misto…..

  Cred ca am vazut si o mana intr-o haina rosie, ce putea fi o moasa sau ceva de genul, deci nu cred ca a fost vorba doar de barba-su cameraman, au mai fost si altii prin jur….

  Varsta tanara reprezinta un avantaj la nastere, nu parea totusi o primipara, stia foarte bine ce are de facut, o fi incercat si cu ceilalti copii (pe care probabil ii avea)?

  Sper sa nu ajunga un model pt. femeile singure, care cauta tutoriale pe net/youtube, ca daca se-ntampla ceva cu ala micu, pruncuciderea se pedepseste prin parnaie iar procurorii sunt greu de convins in astfel de situatii…..

  Cristian Iosub