Abonament Cosmote

Sunt indecis ce fel de abonament să îmi fac. Aș merge pe cartelă datorită faptului că pot jongla între extra-opțiuni și pot adăuga noi oferte, dar un abonament în familie parcă tot ar trebui mai ales dacă include minute nelimitate naționale.

Pentru că moșul a fost darnic anul acesta, Cosmote a dublat traficul de date inclus în aceste abonamente și oferă trafic WhatsApp nelimitat. Detalii pe http://www.dubleazamagia.ro/cosmote.html

Aș opta pentru un Free L de 15€ / lună mai ales că folosesc o medie de 2500 minute lunar și cca 15 GB de internet din care vreo 2 GB de pe SIM. Având nelimitat în rețea și național, nu aș avea problema costurilor convorbirilor iar pentru internet, un 2 GB pentru cât timp voi fi departe de routere wifi aș spune că este acceptabil.

Nu mă interesează telefonul tocmai de aceea nu ar avea rost să fac abonament pentru fiecare membru al familiei. Eu am iPhone 5S, mândra are iPhone 5 … deci nu este o prioritate terminalul sau cel puțin ceea ce este în ofertă nu este conform necesităților noastre.

cosmote-dublu

  1. Oferta e buna, dar daca vrei sa si poti folosi beneficiile, atunci tot Orange si Vodafone raman optiunile.

  2. Poate se îndură și Cosmote să-și rupă câteva mii pentru un front-end decent

  3. In roaming, de ce nu iei in calcul Digi.Mobil? 3c incoming si sms outgoing, inclusiv Digi.Oriunde…..

    Cristian Iosub