Accident Rahova – Petre Ispirescu

Pe scurt, un Opel a vrut să forțeze galbenul trecând pe roșu, în timp ce pleca perpendicular de la semafor un VW. Din cauza vitezei, a fost nevoie de o simplă atingere, o împingere pentru ca Opelul să fie proiectat într-un refugiu și apoi într-o bordură de vis a vis.

VW a rămas fără mască, în timp ce Opelului i s-au desfăcut toate airbag-urile, geamuri sparte, o roată și arcul au rămas mai în spate, pompierii depărtau curioșii cu țigările de lângă mașină pentru că începuse să curgă lichid de sub rezervor … e bine că va recupera motorul totuși 🙂

Intersecția este cunoscută de amatorii de senzaii tari pentru că o dată la 3 luni avem parte de accidente în stil rusesc. Șoferița din Opel a plecat cu SMURD la spital, mama ei care stătea în dreapta părea în regulă dar șchiopăta ușor, în timp ce șoferița VW era doar speriată.

Acum, cu atâtea accidente în intersecia asta (ultima dată a intrat unul cu mașina în chioșcul de ziare), cum de nu avem victime în rândul pietonilor (încă)?  Răspunsul stă în niște borduri destul de înalte de pe care când cobor dau cu pragul de colțul lor și o stație de tramvai cu garduri bine fixate, benzi delimitate și un capăt din pietre înalte și rezistente.

  1. Femei la volan… Așa am zice citind rândurile. Însă nesimțirea la volan nu ține cont de sex.
    Și sincer să fiu, am văzut puține femei care să forțeze galbenul…

  2. Uite inca un motiv pentru care nu fac scoala de soferi. Nu ma simt capabila sa conduc o tona de fier in traficul din Bucuresti asa ca prefer RATB

  3. Nasol cu accidentele astea. Nu mai sunt deloc atenti soferii prin capitala

  4. Din pacate pe strazile din Bucuresti sunt foarte multi pusti teribilisti care conduc cu viteza si nu sunt atenti. De multe ori prefer sa merg doar cu metroul decat sa imi fac un car de nervi la trecerile de pietoni.

  5. Cam multe accidente se petrec in capitala. Am prins si eu din pacate cateva LIVE.

    Cristian Iosub