Activări interesante la IMWorld

Miercuri, 4 octombrie, începând cu ora 9:00, aproximativ 8.500 de vizitatori de business nu se vor duce la birou, ci vor veni la Romexpo, pentru a-si ridica ecusoanele de acces la Internet & Mobile World 2017.

Timp de doua zile, 4 si 5 octombrie, in Pavilionul Central Romexpo businessul de calitate este la el acasă in cadrul celei mai ample expo-conferințe B2B din regiune, aflata la a șasea ediție si dedicata soluțiilor digitale si IT.

Înregistrarea participanților începe la ora 9.00, iar de la 9.45 are loc deschiderea oficiala, in prezenta ministrului Comunicațiilor si Societății Informaționale, Lucian Sova, precum si a invitaților CEO Telekom Romania, Miroslav Majoroš si a artistului Neil Harbisson, primul cyborg recunoscut oficial.

Tricoul inteligent care ia pulsul evenimentului

Temperfield va lua, in premiera si la propriu, LIVE, pulsul Internet & Mobile World, folosind tehnologia eCuore. Aceasta permite măsurarea ritmului cardiac al participanților si transmiterea acestora in cloud pentru o centralizare ce va indica „punctele fierbinți” si animate ale evenimentului, scenele pe care interacțiunea cu publicul va fi cea mai dinamica si zonele din pavilionul Romexpo care vor avea cel mai ridicat trafic. Demersul Temperfield este acela de populariza tehnologia eCuore, capabila sa monitorizeze prin senzori activitatea cardiaca a persoanelor cu probleme cardio-vasculare, funcționalitate dublata de transmiterea datelor in cloud pentru agregare si analiza. De asemenea, poate emite alerte către servicii de urgenta de tip 112, dacă este cazul, pentru a se interveni in salvarea persoanelor cu probleme cardiace.

Personalități si formatori de opinie in mediul digital au acceptat sa participe la acest experiment unic, inovativ, si sa devina eCuore Digital Transformers. Ei vor purta tricoul inteligent eCuore in timpul prezentărilor sau vizitei la IMWorld 2017.

Smart Metering Dashboard

Crescendo vine cu o soluție menita sa sprijine businessurile aflate in continua schimbare. Compania va aduce la IMWorld Smart Metering Dashboard, o solutie digitala care aduna datele provenite din mai multe surse si le oferă spre vizualizare si analize utilizând tabloul de bord Smart Metering compus din module si capacitați sporite de raportare. Smart Metering Dashboard oferă control, analize in luarea deciziilor pentru domenii precum smart city, IoT industrial, parcarea si iluminarea inteligente, calitatea aerului sau managementul apei si al deșeurilor.

Next Docs – servicii inteligente de arhivare si facturare

La standul Sistec de la IMWorld 2017, vizitatorii vor vedea cum o banala factura se scanează, iar apoi, pe baza de recunoaștere optica (OCR) si indecși (câmpuri din factura) se obține un document electronic in care conținutul util este evidențiat si ușor de regăsit. Tot la Sistec vor testa o aplicație de arhivare si distrugere securizata a documentelor – Next Docs, fiind martorii întregului proces: de la cutia de arhivare plina cu documente din depozit pana la balotul cu resturile rezultate din distrugerea securizata de documente, a materialelor din plastic, CD/DVD, precum si a uniformelor personalizate.

VR Quest Arena

Evolve Media promite celor care ii vor vizita standul o uimitoare experienta in Realitatea Virtuala. Combinatia unui decor fizic cu jocuri personalizate in VR, structura unui labirint, povesti captivante prelucrate excelent in 3D fac din VR Quest Arena o distractie de neuitat.

Sistemul propus de Evolve Media se configurează si adaptează spațiului dat, iar promisiunea VR – evadarea pentru o perioada din realitatea incojurătoare – se întâlnește cu fanteziile escapiste ale vizitatorilor.

Cea de-a 6-a ediție Internet & Mobile World va reuni peste 140 de speakeri pe cele 6 scene ale evenimentului: Main Stage, SMBs & Enterprise Solutions, Developers, Digital & E-Commerce, Marketing & Innovation si Security Stage. Acestora le corespund 4 zone expoziționale cu peste 130 de companii care vor prezenta 2.300 de soluții IT si digitale.

Accesul se face pe baza de bilet ce poate fi obținut gratuit aici. Cafeaua este oferită de către Tassimo cu noul sortiment L’Or

      Cristian Iosub