Ajutor pentru Irina

Sunt o fire rezistentă din punct de vedere emoțional. Dar astăzi am citit câteva articole despre cazul doamnei Irina Kecskey, care m-au mișcat destul de puternic. Cazul a fost prezentat pe larg în Ziarul de Cluj, iar Andrei Crivăț deja a început o campanie de strângere de fonduri pentru a ajuta această bătrânică. Pe scurt este vorba de o doamnă cu pensie de 600 RON din care 200 propriri. În plus, cea mai mare parte a casei a ars.

Eu deja particip la o licitație de la Vali Petcu pentru a ajuta bătrânica.

[alert-announce] Așadar, lansez public oferta de închiriere a un banner de 728×90 din Magazin, indiferent de profilul siteului vostru iar eu voi dona acești bani în contul doamnei Irina Kecskey. [/alert-announce]

Bannerul va fi afișat inclusiv pe versiunea blogului pentru telefoanele mobile / tablete, având în medie 2800 vizualizări pe zi din partea a cca 1500 de vizitatori unici. În funcție de solicitări pot oferi și alte forme publicitare cum ar fi “Box under content” , “widget in sidebar” sau advertorial scris.

[alert-announce] Dacă ești blogger, poți achiziționa un Blogger Starter KIT iar eu voi dona acești bani în contul doamnei Irina Kecskey. [/alert-announce]
[products ids=”5969,5958″ skus=”banner728,StarterKit199″]

[alert-success] E de folos orice donație[/alert-success]

De bani, în primul rând. Pentru asta, este un cont: RO46BTRL06601201333852XX – pe nume Kislaki Ruben (e la Banca Transilvania). Orice sumă e binevenită, ca să-i poată fi plătite restanțele la utilități. Dacă donați, menționați acolo “Pentru Irina”.

 

Sursa foto Ziarul de Cluj

Update : O parte din datorii au fost deja achitate. Haideți oameni cu inima buna. Încă puțin. Un simplu banner sau starter KIT poate aduce un plus la cei 50 de euro care i-am donat astazi..

Tags:

AmintiriBanciBlogCalatoriiInternetJoburiReviewTelefonie

  1. Multumesc mult pentru ajutor, Cristian!

  2. Tu ar trebui sa te iei de mana cu Crivat. Ai donat domeniu si host pe facebook. La Blogatu ai donat domenii si host. In cazul de atunci cu zapada stiu ca dadusesi si tu. Acum iar. Sunt blonda si ma prind mai greu de substrat, dar oricare ar fi el Felicitari !

    Cristian Iosub