Allview A4 You şi A5 Smiley

Braşov, 27 martie 2014.

Allview, cel mai important producător autohton din industria IT&C, lansează astăzi două noi smartphone-uri Dual Core.

A4 You şi A5 Smiley completează oferta Allview de telefoane ieftine cu Android. Ambele modele folosesc sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean, sunt dotate cu două camere foto şi oferă conectivitate 3G, respectiv dual SIM.

Cu preţuri de 299 şi 399 lei, noile telefoane Allview A4 You şi A5 Smiley răspund nevoilor utilizatorilor aflaţi la cumpărarea primului smartphone, punând la dispoziţie interfaţă prietenoasă şi uşor de utilizat, respectiv un design exterior plăcut.

Cele două smartphone-uri sunt disponibile în două culori (alb şi negru) vin la pachet cu seturi de capace colorate. În cazul smartphone-ului A4 You, cei care optează pentru modelul negru vor primi un capac portocaliu şi unul albastru deschis, iar varianta albă vine la pachet cu un capac portocaliu şi unul roz. A5 Smiley vine la pachet cu câte 3 capace: albastru deschis, roz şi verde pentru modelul alb şi galben, portocaliu şi albastru deschis pentru modelul negru.

“Lansăm astăzi două smartphone-uri din gama entry, uşor de utilizat, cu design plăcut şi interfaţă prietenoasă. Dotate cu toate funcţiile necesare pentru  a naviga pe internet, a rula cele mai noi jocuri şi a realiza fotografii, A4 You şi A5 Smiley reprezintă o alegere excelentă pentru cei care doresc să-şi achiziţioneze primul smartphone”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Smartphone-ul A4 You are un display de 3,5 inch şi este dotat cu un procesor Dual Core Cortex A7 de 1 Ghz pe 28 nm, care asigură o performanţă optimă cu un consum redus de energie. Memoria flash de 4GB este extensibila cu un card micro SD de până la 32GB.

A5 Smiley are un display de 4 inch şi este dotat cu un procesor Dual Core Cortex A7 de 1,3 Ghz pe 28 nm. Acesta este susţinut de un procesor grafic Mali 400 MP. Memoria flash de 4GB este extensibilă cu un card micro SD de până la 32GB. A5 Smiley are preinstalat softul de navigaţie Sygic.

Ambele telefoane sunt dotate cu o cameră foto principală de 3,2 MP cu led flash care oferă utilizatorilor o serie de funcţii utile precum detectare zâmbet, fotografiere panoramică, fotografiere continuă, time lapse şi cronometru automat. În partea frontală a device-urilor se află o a doua cameră foto, care facilitează convorbirile video şi realizarea de autoportrete.

Noile device-uri Allview pot fi achiziţionate din magazinele partenere la preţul de 299 lei (A4 You), respectiv 399 lei (A5 Smiley). Pentru mai multe detalii legate de A4 You şi A5 Smiley, consultaţi paginile de prezentare a produselor de pe site-ul producătorului, www.all view.ro

  1. ciobanescu costel 28 martie 2014 at 04:24

    A5..asta nou este un a5 duo cu baterie mai mica si mai usor implicit….ca pret nu e deloc mic exista utok 400d la 399 dar are camera de 5 mp….si apoi in 2014lansezi tel cu camera de 3.2 care face panorame!!!!!!sa fim seriosi

    Cristian Iosub