Allview AX2 Frenzy la CeBIT 2013

Allview AX2 Frenzy a fost lansata ieri la CeBIT 2013, cel mai mare târg de tehnologie din lume, care se desfășoară la Hanover între 5 – 9 Martie !

Anul acesta Allview a început în forță cu noi modele de smartphone cum este de exemplu P5 QuadCore prezentat în urmă cu câteva zile la MWC 2013, acum lansează un nou model de tabletă PC, concursuri și vouchere cadou … și e abia începutul. Allview este una dintre companiile mici care s-au ridicat destul de repede (fiind companie înființată prin 2002) prin muncă multă și seriozitate, pe care o văd destul de departe peste 3-4 ani.

Allview a numit AX2 Frenzy drept fiind tableta dedicată tuturor și asta poate datorită prețului extrem de mic (599 RON) comparativ cu performanțele destul de ridicate. Când o să îmi ajungă în teste această tabletă am să fac un video review complet.

AX2 Frenzy rulează sistemul de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich şi dispune de două camere foto, cea principală având o rezoluţie de 3,2 MP. Camera frontală este ideală pentru apelurile video realizate prin aplicaţii dedicate precum Skype sau Yahoo Messenger. Dispozitivul poate fi transformat în hotspot portabil înlocuind astfel cu succes, un router WiFi, prin funcţia Tethering.

Funcţia Bluetooth permite partajarea uşoară şi rapidă a melodiilor sau pozelor. În plus, aceasta permite conectarea cu alte terminale ce folosesc aceeaşi tehnologie, precum boxele Allview S-bass si S-tube, tastaturi sau căşti bluetooth. Conexiunea 3G oferă acces la internet în orice moment şi permite distribuirea rapidă a pozelor şi clipurilor video pe reţelele de socializare sau urmărirea celor mai noi videoclipuri.

Cu o greutate redusă, design slim si conectivitatea multiplă, AX2 Frenzy devine gadgetul care te ajută în orice situatie. În plus, bateria Li-Polimer de 3000 mAh, asigură o autonomie de peste 5 ore la o folosire continuă a tabletei.

În viitorul extrem de apropiat, Allview va oferi fanilor săi o surpriză minunată. Rămâneți aproape de acest blog pentru a afla la timp ultimele noutăți și surprize Allview 🙂

  1. Cred ca tableta va avea foarte mult succes, avand in vedere performantele sale, dar mai ales pretul sau, desi cei de la Allview ne-au obisnuit cu preturi mici, cred ca acesta va fi punctul forte al vanzarilor

    Cristian Iosub