Allview lansează P6 Quad+

Allview lansează o variantă îmbunătăţită a smartphone-ului P6 Quad

 Allview, cel mai important producător autohton din industria IT&C, lansează astăzi smarthone-ul P6 Quad+. Noul device este rezultatul unui upgrade hardware realizat unuia dintre cele mai populare smartphone-uri Allview, P6 Quad. Procesorul Quad Core de 1,5 GHz integrat sporeşte performanţele telefonului, oferind o viteză de procesare ridicată şi o experienţă de browsing fluentă.

Device-ul Dual SIM este dotat cu display HD Super Amoled de 4,65’’ protejat de Gorilla Glass 2, cameră foto principală de 8MP şi oferă conectivitate 3G HSDPA+ pe ambele SIM-uri cu o viteză de download de până la 21 Mbps.

“În urma feedback-ului pozitiv pe care l-am primit referitor la smartphone-ul P6 Quad, am decis să oferim clienţilor noştri un upgrade hardware. P6 Quad + este dotat cu un puternic procesor Quad Core Turbo de 1,5 GHz care face faţă cu uşurinţă celor mai exigente nevoi de multi-tasking. Device-ul păstrează caracteristicile performante şi designul modern prin care s-a remarcat P6 Quad”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Camera foto principală Omnivision de 8 MP oferă funcţii precum filmare Full HD, fotografiere HDR, Time lapse şi fotografiere continuă.

P6 Quad+ poate fi achiziţionat din magazinele partenere la preţul de 999 lei. Mai multe informatii despre noul produs găsiţi pe site-ul producătorului.

  1. doar 999 ron??? Am facut deja precomanda

    • Eu am p6 quad si e minunat. vad ca asta are 1.5 GHz ceea ce e un plus important. Plus baterie de 2100, sper sa duca

  2. Acest produs este disponibil pe baza de precomanda. Livrarile vor incepe din data de 07 februarie 2014. 🙂 New phone in the house

  3. Mi se pare o miscare inteli8genta a celor de la Allview, avand in vedere ca P6 Quad este un telefon care s-a vandut foarte bine. Noul refresh pe ca i l-au dat telefonului mi se pare un lucru bun, marind procesorul de la 1,2 Ghz, la 1,5 Ghz, ajuta telefonul sa ruleje aplicatiile mult mai bine si mai usor.

  4. Vine echipat cu procesorul Quad Core de 1.2 GHz, care îi dă posibilitatea multi-tasking-ului. Te poți juca în 3D, paginile web se vor încărca rapid, iar filmulețele tale preferate le poți vedea Full HD. Telefonul vine dotat cu o cameră foto de 8MP la o calitate Full HD. O altă funcție faină este Fotografiere continuă, ce declanșează o succesiune de până la 99 de fotografii. Așadar nu vei pierde acel instantaneu mult visat.

    Cristian Iosub