Allview P5 Qmax

Allview a lansat P5 Qmax, smartphone-ul cu cel mai mare ecran din gama proprie. Display-ul are aceeaşi dimensiune ca şi cel de pe Samsung Galaxy Note 1, adică 5,3 inci.
Ecranul are o rezoluţie de 960×540 px (240 dpi) iar terminalul are o grosime de 9,9 mm. Procesorul P5 Qmax este unul cu patru nuclee la 1,2 Ghz iar memoria internă este de 1GB.

Smartphone-ul rulează pe sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean şi este dotat cu o cameră foto de 8 MP care oferă funcţii precum precum HDR, Time lapse, fotografiere continua, Beauty shot şi filmare HD. Producătorul susţine că bateria de 3.000 mAh îi oferă smartphone-ului o autonomie de 480 de minute în convorbire şi de 400 de ore în stand-by. Allview P5 Qmax are preinstalate aplicaţii precum Office Suite Viewer, Gameloft Live (de unde se poate descărca gratuit jocul Asphalt 6 Adrenaline) şi este securizat prin Bitdefender Premium, versiune valabilă 90 de zile.

„P5 Qmax este produsul potrivit pentru a-l avea alături de tine în vacanţă şi nu numai. Este un device cu ecran generos, util pentru o navigare facilă pe internet, pentru ascultarea melodiilor şi vizualizarea filmelor preferate, pentru navigare GPS şi pentru redescoperirea plăcerii de a te juca. Totodată este un companion ideal pentru nevoile de business, oferind acces rapid la e-mail-uri şi documente importante, acestea fiind uşor de citit şi de redactat”, a declarat Lucian Peticila, Manager General Allview.

P5 Qmax poate fi achizitionat din retelele de magazine partenere la preţul recomandat de 1.199 lei începând cu a doua jumătate a lunii iunie. Imediat ce vor aparea concursuri si vouchere pentru acest telefon, voi adauga informatiile la acest articol.

  1. […] saptamana aceasta poti beneficia de un voucher de 150 de lei pentru smartphone-ul P5 Qmax. Acceseaza aplicatia de mai jos si urmareste toti pasii: completeaza formularul, invita-ti […]

    Cristian Iosub