Allview P5 Quad Stock ROM 4.2.1

Pentru dornicii de senzații tari care au schimbat ROM-ul stock de la Allview P5 Quad, puteți decărca de aici ROM-ul stock.

In cazul in care nu ai Brick-uit deja telefonul, procedura de schimbare a ROM-ului este extrem de simplă:

Copiati ROM-ul pe Cardul de memorie si inchideti telefonul.

Intrati in cwm ( volum sus + power ) apoi la advanced:

– wipe dalvik cache
– wipe battery stats
– go back
– mounts and storage
– mount system
– mount data
– apoi format system
– format cache
– format data
– go back
– din nou advanced
– reboot recovery
– dupa ce intra inapoi in recovery
– wipe data/factory reset (ca sa se stearga si de pe card datele de la vechiul rom)
– advanced din nou
– reboot recovery si abia acum selectati install zip from sdcard
– choose zip from sdcard si selectati rom-ul.
– dupa ce termina, selectati go back
– reboot system now.

Aveti grija la urmatoarele doua optiuni: la prima selectati “yes-disable recovery flash“, altfel ramaneti fara cwm, apoi va aparea inca o optiune, selectati “yes – fix root (/system/xbin/su)“.

Dupa ce porneste telefonul prima data, recomand sa il inchideti si sa intrati din nou in cwm si sa selectati wipe data/factory reset(nu este obligatoriu).

Enjoy !

 

Recomandarea săptămânii
Gazduire web
 1. God bless you !

 2. Acest rom merge si pe un tel care nu a fost instalat si un rom custom

 3. merge si cu twrp?

 4. daca merge…..esti tare !!!!…..poate reusesc sa-l vad iar stoc imi pare rau de ce am facut

 5. esti tare!!!

 6. nu credeam sa mearga mersi mult…..ii faci pe multi fericiti !!!!

 7. Salut! Ma poate ajita si pe mine cnv va rog. M-am lovit de urmatoarea problema. M-am mancat in c*r sa instalez un rom customizat pe un allview p5 quad, am instalat cwm am am descarcat rom custom. Ian dat instalare iar pe la jumatate mi-a dat eroare….am scos bateria apoi nu a mai pornit telu. Practik l-am vrikuit Am cautat pe net cum sa fac cum sa rezv problema,sa ii fac unbrick intr-un final am gasit cv un rom stock pt allview p5 quad , am desxarcat un prog rezomandat de pe site pt instalarea sistemului stock. Lam instalat, totul a decurs ok. Dar am intampinat cateva probleme la final. 1nu aveam imei si nu piteam suna ori trimite msj. 2 nu mergea sa ma conectez la netul dp cartela. Am facut root la tel am intalat mobile uncle am inregistrat din nou seriile de imei. Dar netu tot nu merge pe cartela….pls help !!! Dau o bere si vb serios ! Mentionez ca in momentul de fata ma lasa sa intru in recovery-ul original dar daca dau sa instalez romul lui original imi da eroare pe la jumate . Ceva legat de partitie urmat cu cun cod binar banuiesx 0x57364…. bla bla. Unpik de ajutor va rog. Pe criza asta nu-mi permit sa dau banii pe alt tel…

 8. Daca este necesar, va pot da eroarea corecta care mi-o afiseaza, este ceva legat de partitie… daca sepoate sa ma ajute cnv , sau sa-mi lase un nr de tel pe mail pe privat. Rog urgent seriozitate!!!

 9. Don’t see advanced menu… help

  Cristian Iosub