Allview P5 Symbol – un telefon low cost cu touch pen

P5Symbol_FBAllview, producătorul braşovean de tablete şi smarthpone-uri, a lansat astăzi smartphone-ul dual sim P5 Symbol, primul telefon din gamă dotat cu stilou digital.

Noul smartphone este echipat cu un procesor dual Core de 1,2GHz, are un display capacitiv LCD de 4,6 inch, două camere foto, conectivitate HDSPA+ cu viteză de download de până la 21 Mbps şi rulează sistemul de operare Android 4.2. Jelly Bean.

Inserat într-un compartiment special prevăzut în corpul telefonului, stiloul digital din fibră de carbon oferă utilizatorilor o interacţiune plăcută cu touchscreen-ul. Astfel, ei pot scrie sau desena pe ecranul smartphone-ului ca şi cum ar avea în faţă o coală de hârtie şi ar folosi un creion ascuţit.

P5 Symbol recunoaşte comenzile vocale şi converteşte automat un mesaj vorbit în e-mail sau sms. Utilizatorii au la dispoziţie aplicaţiile Doodle pentru desenat, Picture Edit pentru editare foto şi Movie Studio pentru a crea videoclipuri. Quick Search permite o căutare rapidă direct din ecranul principal, Notepad oferă posibilitatea de a scrie notiţe chiar şi în timpul unei convorbiri telefonice, iar cei care vor să adauge o notă personală e-mailurilor au posibilitatea să scrie şi să deseneze cu ajutorul stylus-ului.

Noul smartphone este dotat cu o cameră foto principală Omnivision de 5MP cu Auto Focus, Led Flash, funcţie de fotografiere continuă, detectare facială, detectare zâmbet, fotografiere panoramică, efecte speciale, fotografiere HDR şi posibilitate de înregistrare HD. În partea frontală a telefonului se află o a doua cameră foto, care facilitează convorbirile video.
P5 Symbol oferă conectivitate HSPA+ cu o viteză de download de până la 21 Mbps, conexiune Bluetooth, wi-fi direct şi USB.

Telefonul poate fi achiziţionat din magazinele partenere la preţul de 699 ron.

 

[youtube]http://youtu.be/utnkyehlv58[/youtube]

 

P5_symbol_front_pen

      Cristian Iosub