Allview P6 Life

Allview a lansat smartphone-ul P6 Life.

Noul device dual SIM este dotat cu ecran capacitiv OGS, display IPS de 5 inch, procesor Quad Core de 1,3 Ghz, două camere foto, oferă conectivitate 3G şi are preinstalat softul de navigaţie Sygic.

Ecranul IPS de 5 inch oferă utilizatorilor suprafaţa ideală pentru a naviga pe internet, a purta corespondenţe pe email, a realiza notiţe şi a citi şi edita documente. Designul ergonomic, modern și slim, precum şi materialele de calitate din care este construit captează atentia din prima clipă. Carcasa spate în culoarea cafeniu închis sidefat este placută la atingere și îi conferă device-ului un rafinament special.

Smartphone-ul dispune de un procesor Quad Core de 1,3 Ghz, 1 GB memorie RAM şi 8 GB memorie Flash. P6 Life oferă conectivitate 3G HSPA+, GPS, Bluetooth 4.0 şi Wi-Fi.

Camera foto principală de 8MP cu Led Flash oferă funcţii precum înregistrare video Full HD, fotografiere HDR şi fotografiere panoramică. În partea frontală a device-ului se află o cameră foto secundară de 2MP, utilă pentru convorbiri video şi realizarea de portrete reuşite cu ajutorul funcţiei de înfrumuseţare facială.

P6 Life este compatibil cu tehnologia Miracast, care permite transferul imaginii şi al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireless display Smart2View.

Smartphone-ul P6 Life poate fi achiziţionat din magazinele partenere începând din luna iunie 2014 la preţul de 849 lei sau pe baza de precomanda cu livrare incepand cu data de 25 mai direct de pe siteul producatorului.

Asteptăm în teste acest nou device în luna iulie si apoi revin cu un review complet.

Allview_P6Life

  1. Acumulatorii sunt asa de scumpi de toti producatorii merg pe 1800mAh?
    Ei fac deal-ul, incaseaza banii, apoi tu tragi si te chinui cu incarcare zilnica si telefon mort cand ti-e lumea mai draga…. Chinezii de la Lenovo au mai spart un pic gheata cu acumulatori performanti de 3500 sau chiar 4000mAh, dar vad ca restul nu invata…. Pur si simplu nu-i intereseaza…

    Cristian Iosub