Allview P6 PRO

Dupa ce au lansat smartphone-urile V2 Viper si V2 Viper X la IMWorld 2015, Allview continua seria de teasere dedicata noului smartphone P6 PRO, din imagini am aflat momentan ca are doua difuzoare deci recomandat iubitorilor de muzica si din noua imaginea teaser se poate observa designul in oglinda si se pare ca pe P6 PRO va debuta noua interfata Allview, care va oglindi toate dorintele utilizatorilor sai.

Asa cum se poate observa din imaginea teaser, telefonul va avea difuzoare stereo puternice si un radiator pasiv la interior, iar carcasa pare sa fie metalica, in curand Allview va dezvalui mai multe detalii.

Recomandarea săptămânii
Gazduire web
  1. Tare aș vrea să văd un smartphone la care să urle efectiv muzica, vezi cazul Nokia 6234, pe care-l auzeai din camera cealaltă când suna.
    M-am plictisit să țin telefonul în standuri improvizate din sul de hârtie igienică (sau în pahar), să-l pot auzi când sună.

  2. Fiind un telefon din gama P, ma aștept ca si prețul sa fie pe măsura (+1200 lei)

  3. Degeaba are lateralul din metal daca fata-spate are material casabil, sau cel putin asa pare, ceva gen sticla.Designul este un pic cam prea iphoneish iar eu tot astept sa vad un “Dorel” de la Allview. Ca si specificatii o sa sune bine spre foarte si ma bucur ca Allview apare cu astfel de terminale pe piata.Sper ca si la partea de muzica in casti merge bine pt ca la p5 qmax pe care l-am avut de la ei, lasa de dorit…si sper ca suruburile sa fie toate la fel, nu ca la mine :-))).Cred ca ramasesera fara suruburi si mi-au pus unele mai scurte de nu strangea carcasa pe placa..Revenind la subiect, astept sa il vad in teste pe net 😀

  4. super super deci o sa mai astept…sper sa nu fie mai mare de 5,5 un 5 inch ar fii perfect incep sa urasc tot mai mult telefoanele mai mari de 5,5 inch pentru ca toate au caracteristici foarte bune dar sunt imense ca si dimensiune.

    Cristian Iosub