Allview P6 Quad

Brasovenii de la Allview au lansat luna trecuta noul model de smartphone Allview P6 Quad, varful lor de gama, rezultatul unui update hardware realizat celui mai bine cotat telefon Allview P6 Stony. Gadgetul este dual-SIM si vine cu un ecran HD Super AMOLED cu diagonala de 4,65 inch si 320 dpi. Telefonul are un design slim, grosimea lui fiind de doar 8,6 mm.

Smartphone ofera o experienta placuta utilizatorilor, performante uimitoare si un raspuns instantaneu la comenzi (Lucian Peticila, Manager General Allview)

Noul smartphone prezentat marti la Bucuresti vine cu un procesorul Quad Core Cortex A7 la 1,2 GHz. Telefonul este capabil sa filmeze la rezolutie Full HD, camera lui avand 8MP. Aceasta are functii precum HDR, Time lapse su fotografiere continua. Samrtphone-ul are o viteza de download HSDPA+ de 21,6 Mbps.

Procesorului realizat in tehnologia de 28nm, a arhitecturii Cortex A7 si a optimizarii software a proceselor, smartphone-ul prezinta una dintre cele mai bune solutii de gestionare a resurselor bateriei, aceasta asigurand o autonomie crescuta.

Cei de la Allview vor oferi contra cost (~20% din pretul de achizitie al terminalului) posibilitatea de upgrade hardware pentru doua dintre modelele lor, mai precis pentru Allview P4 Alldro si pentru Allview P6 Stony. Doritorii isi vor putea trimite telefoanele in service pentru ca acestea sa primeasca upgrade-ul (se schimba efectiv placa de baza).

Pretul este de doar 1499 RON

  1. P6 Quad reprezinta cea mai buna solutie in momentul in care dorest sa achizitionezi un smartphone la un pret accesibil. Detine un procesor Quad Core care isi face foarte bine treaba, are un design elegant si functii interesante pentru oricine care vrea sa incerce ceva nou. Are functie de deblocare faciala care iti tine in siguranta datele si documentele.

  2. Este un telefon cu performante deosebite si care merita tori banii. Pe langa faptul ca este un telefon Dual Sim, are un procesor puternic Quad Core de 1,2 Gh si o camera de 8 MP care face poze clare si luminoase. Telefonul se misca bine, nu se blocheaza si ruleaza foarte bine focurile si aplicatiile

  3. P6 Quad reprezinta cea mai buna solutie in momentul in care dorest sa achizitionezi un smartphone la un pret accesibil. Detine un procesor Quad Core care isi face foarte bine treaba, are un design elegant si functii interesante pentru oricine care vrea sa incerce ceva nou. Are functie de deblocare faciala care iti tine in siguranta datele si documentele.

    Cristian Iosub