Allview P8 Energy Mini – 4000MAh, Quad Core, 1.3GHz, 2GB RAM, 5inch, Android 5.1

Allview a lansat astăzi smartphone-ul P8 Energy mini, dispozitiv cu sticla curbată 2.5D care protejează ecranul se îmbină armonios cu metalul într-un design de excepție.

Acumulatorul de 4.000MAh asigură o autonomie de până la 400 de ore în stand-by și 1.500 de minute de convorbire. Consumul de energie poate fi însă personalizat de către utilizator, în funcție de nevoile sale zilnice. Spre exemplu, limitarea la funcțiile principale ale telefonului poate prelungi durata de funcționare a acestuia cu până la 9 zile. Datorită funcției Fast Charging acumulatorul se încarcă de la 0 la 10% în aproximativ 9 minute, iar o zecime din energia sa poate susține funcționarea smartphone-ului în Mod Extrem pentru 22 de ore și 30 de minute.

Energia telefonului P8 Energy mini poate fi de asemenea direcționată spre alte dispozitive, cablul OTG transformând smartphone-ul în power bank pentru alte terminale.

P8 Energy mini este un smartphone Dual SIM echipat cu procesor Quad Core cu frecventa de 1,3GHz, care împreună cu memoria RAM de 2GB și sistemul de operare Android 5.1 Lollipop asigură o experiență multimedia remarcabilă și o navigare fluidă pe internet. Memoria Flash de 16GB poate fi extinsă prin adăugarea unui card microSD de până la 128GB pentru a oferi un spațiu generos pentru toate fișierele importante.

Display-ul de 5 inch IPS HD, cu rezolutie de 1280×720 pixeli oferă luminozitate excelentă și culori pătrunzătoare în unghiuri largi de vizualizare. Display-ul  e protejat  de zgârieturi prin DragonTrail Glass, iar sticla 2.5D oferă un aspect premium și o senzație plăcută la atingere.

Camera principală de 8MP cu autofocus si HDR pune la dispoziția utilizatorilor numeroase filtre pentru a captura ipostaze mereu surprinzătoare. Fie că e vorba de imagini panoramice, redarea cu acuratețe a textelor fotografiate sau înregistrări video la calitate Full HD, camera se va ridica la nivelul așteptărilor. Pasionații de selfie-uri au la dispoziție camera frontală de 5MP precum și funcția de corectare manuală sau automată a trăsăturilor feței. Fotografiile private pot fi păstrate într-un album special, accesat doar prin parolă.

Pasionații de muzică se vor bucura de claritate în redarea sunetului în căști gratie sistemului audio DTS.

Cei care vor testa noul terminal Allview vor avea ocazia să descopere diverse funcții ingenioase, menite să le economisească timpul prețios: prioritizarea activităților zilnice prin Notificare Inteligentă, controlarea dispozitivului prin gesturi simple care conduc direct la aplicația dorită sau accesarea rapidă a principalelor funcții si setări.

Prețul smartphone-ului P8 Energy mini este de 799 lei. Achiziția prin precomandă se poate realiza de astăzi, 19 ianuarie, iar livrările vor fi efectuate începând cu 28 ianuarie 2016.

Recomandarea săptămânii
Gazduire web
  1. Foarte frumoase noile telefoane allview cu ecran curbat :X

  2. Frumos, un pic cam prea samsung s6 dar frumos. Sper doar ca au mai lucrat la camera 🙂

    Cristian Iosub