Allview Q7 si Q8

Comunicat de presa

Allview, cel mai important producător autohton din industria IT&C, a lansat in urma cu doua zile gama de tablete Viva. Primele device-uri din serie sunt Viva Q7 şi Viva Q8, două tablete care au la bază procesoare Quad Core. Acestea se remarcă printr-un design atrăgător şi elegant, fiind cele mai subţiri tablete din gama Allview, cu o grosime de numai 7,5 mm. Ambele dispozitive au display IPS şi rulează cel mai nou sistem de operare Android 4.2.2. Jelly Bean.

„Am dorit să venim în întâmpinarea nevoilor consumatorilor care îşi doresc un device uşor, simplu de manevrat şi cu un design elegant, care să beneficieze în acelaşi timp de dotări performante. Tabletele din gama Viva, cu design ultra-slim, dotate cu display IPS remarcabil şi procesoare Quad Core îndeplinesc toate aceste cerinţe”, a declarat Lucian Peticilă, general manager Allview.

Ambele tablete din noua gamă Viva dispun de un procesor Quad Core de 1 GHz, o placă video Power VR SGX544 MP2 cu 8 nuclee şi 1GB memorie RAM, impresionând prin fluenţa şi eleganţa experienţei de browsing şi multi-tasking. Memoria internă de 8 GB, extensibilă până la 32 GB, oferă spaţiul necesar pentru a stoca imagini, filme sau fişiere audio.

Displayul IPS de 7,9” al tabletei Viva Q8, cu o rezoluţie de 1024×768 pixeli, oferă soluţia ideală pentru urmărirea filmelor HD preferate şi vizualizarea imaginilor la o claritate deosebită. Camera foto OV5647 de 5 megapixeli cu funcţie de înregistrare video Full HD şi focalizare automată aduce o noutate pentru tabletele Allview: poate filma şi realiza fotografii în acelaşi timp.

Viva Q7, cea de-a doua tabletă din gamă, este dotată cu un ecran IPS LCD de 7’’,cu o rezoluţie înaltă de 1024×600 pixeli. Decodarea video se face la o rezoluţie 4K (3840x2160p), facilitând vizionarea de filme şi videoclipuri cu o calitate ridicată a imaginii.

Ambele tablete rulează cel mai nou sistem de operare Android 4.2.2 Jelly Bean, care oferă o experienţă mai fluidă şi mai rapidă, timpi mai scăzuţi de reactie a aplicatiilor şi o tranziţie mai rapidă între ecrane. Funcţia Fast Boot permite pornirea tabletei într-un timp record de numai 5 secunde.

Conexiunea wi-fi oferă acces rapid la internet, iar conectivitatea PC prin USB facilitează transferul datelor de pe tabletă pe PC şi invers. Tabletele au încorporată aplicaţia Office Viewer, care permite vizionarea de documente tip Excel şi Powerpoint, iar antivirusul Bitdefender (pachetul Premium fiind inclus gratuit timp de 3 luni) garantează protecţia necesară. De asemenea, ambele device-uri dispun de o aplicaţie integrată de update.

Tabletele Viva Q7 şi Q8 pot fi achiziţionate din magazinele partenere la preţul de 599, respectiv 799 lei.

Pentru mai multe detalii legate de noua gamă Viva, consultaţi pagina de prezentare a produselor de pe site-ul producătorului, www.allview.ro şi microsite-ul www.allview.ro/viva.

 Despre Allview Mobile România

Allview este o companie românească înfiinţată în 2002 care are ca obiectiv principal de activitate producţia şi distribuţia de telefoane mobile Dual SIM, tablete, notebook-uri şi diverse produse electronice. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapidă în România, datorită serviciilor şi facilităţilor ataşate produselor. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm accesaţi site-ul companiei la adresa www.allview.ro.

      Cristian Iosub