Allview Visual 360

Allview a lansat astăzi Visual 360° . Camera dispune de două lentile poziționate în fața și în spatele dispozitivului. Fiecare lentilă capturează imagini de 180° pe verticală și orizontală, iar impreună acestea formează un câmp de 360 de grade, fără unghiuri moarte. Din păcate pe site-ul Allview.ro nu exista clipuri demonstrative ce să convingă potețialul client că nu va plăti o chinezărie gen Prestigio.

”Experiențele memorabile merită imortalizate în imagini cât mai cuprinzătoare și realiste. Fie că vorbim de sporturi extreme, fie de călătorii, drumeții sau alte aventuri prin care explorăm lumea, imaginile de 360° ne permit să retrăim momentele și senzațiile remarcabile, fiind practic actori în propriile noastre filme de acțiune – Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Imaginile Visual 360° vor fi stocate pe un card microSD de până la 32GB.

Prin intermediul aplicației dedicate Visual 360°, utilizatorii vor putea controla camera direct de pe smartphone: vor putea opta pentru fotografii sau înregistrari video, vor obține o previzualizare a imaginilor și vor avea informații asupra duratei de înregistrare sau statusul acumulatorului.

Înregistrările realizate la 360° vor putea fi urmărite cu ajutorul echipamentelor care explorează realitatea virtuală, cum sunt ochelarii Visual VR sau direct pe smartphone, prin glisarea imaginilor. Terminalele dotate cu senzor giroscopic permit vizualizarea din mai multe unghiuri odată cu mișcarea dispozitivului.

Camera Visual 360° are inclus în pachetul de comercializare un trepied pentru fixare și manevrare cât mai ușoară. Separat, utilizatorii pot alege accesorii diverse ce fac posibilă utilizarea Visual 360° în diferite împrejurări: carcasă rezistentă la apă, selfie stick, telecomandă tip ceas, suport pentru fixare pe casca, încărcător auto și altele.

Camera Visual 360° este disponibilă pe bază de precomandă începând de astăzi, la prețul de 799 lei, iar livrările vor începe din 21 octombrie. Clienții care vor achiziționa produsul de pe site-ul allview.ro vor primi cadou o pereche de ochelari Visual VR.

allview_visual_360

      Cristian Iosub