Web Analytics

Allview Viva i10G

Allview lansează Viva i10G, tableta cu procesor Intel® Atom Quad Core și conexiune 3G

 

Allview lansează astăzi tableta PC Viva i10G. Aceasta se distinge prin display-ul de 9,7” cu rezoluție de 2048×1536 px, conectivitatea 3G integrată și procesorul Intel® Atom™Z3735D Quad Core cu frecventă de 1,83 GHz, fiind companionul perfect atât pentru mediul business, cât și pentru cel familial.

Prin lansarea tabletei Viva i10G, gama noastră de produse devine și mai performantă. Integrarea procesorului Intel® Atomîn device-urile mobile Allview nu mai este o noutate, acest pas fiind făcut acum aproape un an de zile. Astăzi însă, trecem la un nou nivel și prezentăm o tableta PC care integrează un procesor Intel® AtomQuad Core, din dorința companiei de a oferi acces la produse performante oricărui consumator de tehnologie mobilă.” a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Viva i10G reprezintă o îmbinare perfectă de tehnologii avansate. Pentru imagini de o claritate exceptională și culori reale, pătrunzătoare, tableta beneficiazăde un spectaculos display IPS de 9.7”, cu rezoluția impresionantă de 2048×1536 pixeli. Device-ul include puternicul procesor Intel® Atom™Z3735D Quad Core cu frecventă de 1,83 GHz și arhitectură pe 64 de biți, performant și eficient din punct de vedere energetic și dispune de memorie RAM de 2 GB si Flash de 16 GB, extensibilă cu 64 GB printr-un card micro SD.

Tableta este potrivită atat în călătorii, cât și în activitățile de business sau acasă. Conexiunea 3G HSPA+ integrată asigură accesul la internet de oriunde, iar Bluetooth-ul incorporat oferă posibilitatea conectării la diverse accesorii sau dispozitive periferice utile. Viva i10G dispune de 2 camere foto de 5 MP, respectiv 2 MP, care facilitează realizarea de fotografii, filmări în format HD și convorbiri video.

Pentru o precizie mai bună a localizarii, tableta utilizează atât sistemul de navigație american GPS, cât și pe cel rusesc, Glonass (Globalnaia Navigaţionnaia Sputnikovaia Sistema). Device-ul are preinstalată aplicația Sygic care poate fi testată gratuit timp de 30 de zile. Softul de navigație nu necesită conexiune la internet și oferă o interfață modernă, intuitivă și ușor de utilizat.

Tableta PC Viva i10G este disponibilă de astazi pe baza de precomanda la preţul de 999 lei. Pentru mai multe detalii, vă invităm să consultaţi pagina de prezentare a produsului de pe website-ul producătorului, www.allview.ro.

Tags:

BlogTelefonie

      Cristian Iosub