Allview X2 Soul PRO intra in oferta Digi Mobil

Allview a lansat astăzi ȋn parteneriat cu Digi Mobil promoţia “Smartphone cu Smartpersonalitate la Smartpromotie”. Noul telefon Allview X2 Soul PRO va fi disponibil la contractarea abonamentelor Digi Mobil din gama Optim, pe o perioada de 24 de luni la preţul de 1699 lei (TVA inclusa) cu plată integrală sau ȋn 12 rate lunare, fără dobȃndă.

În plus, clientii care se aboneaza ȋn perioada 07 – 10 mai 2015 şi achizitionează un telefon Allview X2 Soul PRO, vor beneficia de un discount de 100% la orice abonament Digi Mobil contractat, pe o perioadă de 6 luni.

Comenzile se fac ȋncepȃnd de astăzi, ȋn magazinele proprii RCS & RDS, ȋn ContulMeuDigi.ro, pe rcs-rds.ro şi telefonic, la numarul 031 400 4414 pentru Bucureşti, iar pentru alte localităţi, apelȃnd 03xx 400 414, unde xx reprezintă prefixul judetului.

Abonamentele Digi Mobil au preturi cuprinse ȋntre 2 euro şi 10 euro, TVA inclusa şi, ȋn funcţie de tipul ales, acestea includ: convorbiri nelimitate ȋn orice reţea naţională şi ȋn reţele internaţionale, internet mobil nelimitat ȋn reţeaua proprie şi 100 MB/luna pentru date ȋn roaming naţional, pe care clienţi ȋi pot utiliza gratuit.

Device-ul păstrează trendul în materie de design al gamei SOUL și se remarcă prin caracteristici performante, precum procesorul Octa Core pe 64-bit, sistemul de operare Android™ 5.0, Lollipop®, display-ul de 5,2” Full HD și camerele de 13MP și 8MP. Dintre funcţiile multiple de care dispune telefonul, funcţia Chameleon este un tool nou şi interactiv. Aceasta va transforma device-ul ȋntr-unul nou de fiecare dată, astfel interacţiunea cu smartphone-ul devine mai placută şi mai familiară.

Plăcut la atingere și la privire, X2 Soul PRO va surprinde atât prin performanțe ȋnalte, cât și prin funcțiile sale, dintre care unele unice. Acest smartphone mentine designul spectaculos al gamei Soul şi se diferenţiază prin frame-ul cu linii cromate şi o arhitectura unica. Rezistenţa sporita la arcuire este datorată frame-ului ȋn forma de U, construită cu ajutorul tehnologiei CNC. Într-un design elegant am pus la dispoziţia clientului cele mai noi inovaţii din domeniu care vor surprinde şi vor inspira, menit celor care nu fac compromisuri. X2 Soul PRO vine ȋn ȋntampinarea nevoilor clientului cu beneficii, atȃt ȋn plan personal cȃt şi profesional. ” – Lucian Peticilă.

RCS & RDS şi-a obisnuit deja clienţii cu oferte avantajoase şi suntem hotărȃţi să menţinem aceasta strategie şi pe viitor. Lansarea noului telefon X2 Soul PRO ȋn oferta Digi Mobil, vine ca un răspuns firesc la cerinţele utilizatorilor noştri care ȋşi doresc atȃt echipamente performante, de ultimă generaţie, cȃt şi servicii de comunicaţii de calitate, la cele mai avantajoase preţuri. Pe langă aceste beneficii, le oferim clientilor Digi Mobil acces gratuit la conţinutul video disponibil prin aplicaţia Digi Online, unde pot urmari ȋn timp real programele lor preferate, oriunde şi oricȃnd pe teritoriul Romaniei. De asemenea, meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii se văd ȋn direct de pe telefonul mobil, prin intermediul aceleiaşi aplicaţii.” –  Ovidiu Bejan, Director Comercial Digi Mobil.

X2 Soul PRO dispune de un sistem perfect de raciere. Cele 8 zone de răcire contribuie la reducerea consumului energetic al telefonului. Consumul redus de energie se datorează şi display-ului cu tehnologie ACL (Automatic Current Limit), procesorului realizat prin tehnologia 28nm HPM (high-performance mobile) şi senzorului Freescale.

Procesorul grafic Mali-T760 MP2 cu frecvență de 700MHz redă elementele grafice la o calitate uimitoare. Smartphone-ul oferă doua porturi pentru SIM și conectivitate 4G, funcționând în standardele LTE FDD și TDD.

Despre Allview

Creat în 2004, Allview este brandul de smartphone-uri și tablete numarul 1 din România. În 2010, Allview a fost prima companie românească a care a lansat o tabletă PC, a urmat în 2011 primul smartphone sub brand românesc, iar în 2013 a lansat primul smartphone single sim din portofoliu. Brandul Allview este prezent pe piețele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Grecia si Bosnia-Herzegovina. Device-urile Allview au o interfață prietenoasă, design atractiv, dotări tehnice de ultima oră și performanță ridicată.

Despre RCS & RDS

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanţi operatori de telecomunicaţii din regiune, furnizand servicii in Romania, Ungaria, Spania si Italia. Compania este lider pe piaţa din Romȃnia ȋn furnizarea serviciilor de internet şi de retransmisie programe de televiziune, dar şi unul dintre furnizorii principali de servicii de telefonie fixă şi mobilă, internet mobil precum şi servicii de conţinut video la cerere. Prin divizia Digi Business, clienţii persoane juridice beneficiază de soluţii integrate de telecomunicaţii şi beneficiază de calitatea şi sigurantă serviciilor marca Digi, dar şi de consultanţă şi asistenţă permanenta. Compania deţine singura televiziune de ştiri din Romania ȋn format full HD, Digi24 HD, cu 8 staţii regionale, 3 canale de sport, Digi Sport 1, 2 şi 3, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life şi Digi Animal World, un canal de muzică, Utv.

X2 Soul PRO

      Cristian Iosub