Allview X3 Soul PRO – un OZN cu 4GB RAM, 64GB memorie interna, 4G, ecran 2.5D

Allview X3 Soul PRO, telefonul lansat la MWC 2016, este disponibil pe baza de precomanda la pretul de numai 1999 lei. Livrarile vor incepe in a doua jumatate a lunii mai 2016.

Prima impresie – smartphone cu hardware puternic, corp metalic, subțire,  cititor de amprentă și port USB type-C. Cel mai probabil, Allview X3 Soul PRO va fi fratele lui Gionee Elife S8.

X3 Soul Pro arată extrem de bine, arată ca orice smartphone de top din ziua de azi. Are carcasa metalică, un display foarte bun, cu tehnologia curbată 2.5D, procesor puternic, baterie foarte mare, cameră foto optimizată și tot felul de tehnologii noi.

X3 Soul Pro are un display de 5.5 inch Full HD, multi-touch (!) procesor octa-core Helio P10, cu patru nuclee la 1.95 GHz și patru la 1.15 GHz, 4GB de RAM, 64GB de stocare internă, plus slot de card de pană la 128GB, dar care stă pe un slot de SIM. Deci e dual-SIM, dar dacă vrei card devine single-SIM. Camera foto este de 16 megapixeli cu tehnologie Laser focus, f/1.8, iar camera frontală pentru poze selfie este de 8 megapixeli. Platforma este Android 6.0 și telefonul are senzor de amprentă. Tehnologia 4G este Cat 6 poți atinge vitezele maxime 4G+ pe care le găsești la Orange de exemplu. Are și tehnologie TDD și FDD pe ambele SIM-uri.

Pe siteul producatorului este disponibil la pretul de numai 1999 lei avand cadou un Visual VR1.

 

      Cristian Iosub