Allview X3 Soul review (în curând) și concurs

După cum v-ați obișnuit deja, în curând avem un nou concurs însoțit de un review al telefonului Allview X3 Soul. Rămâneți aproape și la jumătatea lunii februarie o sa aveți o surpriză plăcută!

Telefonul Dual SIM lansat astăzi este echipat cu procesor True Octa Core 64-bit, care alături de memoria RAM de 3GB asigură fluență în rularea sistemului de operare Android™ 5.1 Lollipop. Memoria Flash de 32GB poate fi extinsă prin utilizarea unui card microSD de până la 128GB, în regim Single SIM. X3 Soul oferă conectivitate 4G în standardele TDD și FDD pe ambele SIM-uri încorporate, alternativ.

Realizat din metal în proporție de 89%, X3 Soul este un telefon unibody mai subțire decât un creion. Display-ul de 5,5” HD AMOLED®, marcă înregistrată a societății SAMSUNG MOBILE DISPLAY CO., LTD, oferă o rezoluție de 1280 x 720px. Grosimea touchscreen-ului a fost semnificativ redusă grație tehnologiei OGS, iar Gorilla® Glass 3, marcă înregistrată Corning Incorporate, aduce un plus de rezistență la zgârieturi și șocuri mecanice. Marginile oblice ale telefonului și spatele ușor curbat asigură o bună priză în mâna utilizatorului, dincolo de efectul estetic remarcabil.

Acumulatorul de 3150 mAh asigură până la 900 de minute de convorbire și până la 210 ore în stand-by. În plus, prin administrarea inteligentă a consumului, autonomia smartphone-ului poate fi optimizată.

Caracteristicile camerei foto principale sunt menite să scoată la iveală imagini profesioniste. Camera de 13MP cu 5 lentile și PDAF focalizează în numai 0,1 secunde iar deschiderea diafragmei f/2.0 permite trecerea și captarea eficientă a unei lumini mai puternice către senzor, pentru fotografii mai luminoase.. Camera dispune de numeroase funcții ce pot fi adaptate ținând cont de condițiile de fotografiere sau de efectele urmărite: Mod Profesionist, Foto Oricând, Focalizare Manuală, Filtrare, HDR, Panoramic sau Nocturn.

Funcția Super Foto permite capturarea de imagini HD cu dimensiune de 5 ori mai mare decât maximul rezoluției, ajungând astfel la 65MP, iar Super Zoom 4X evidențiază chiar și cele mai îndepărtate detalii.

Camera frontală de 5MP oferă selfie-uri spectaculoase ce pot fi retușate prin funcția de înfrumusețare a feței.

X3 Soul oferă siguranță chiar și atunci când telefonul ajunge în mâna copiilor. Accesul acestora poate fi limitat exclusiv la zona dedicată micilor pasionați de tehnologie iar ieșirea din această secțiune se realizează numai pe bază de parolă.

Printr-un cod prestabilit poate fi accesată și galeria privată, locul unde fotografiile sunt păstrate departe de priviri indiscrete.

Prețul smartphone-ului X3 Soul este de 1.499 lei. Achiziția prin precomandă se poate realiza deja, iar livrările vor fi efectuate începând cu 15 februarie.

 1. Asa da , bravo Allview. Design frumos si specificatii bune rau

 2. Telefonu e tare si foarte bun chiar foarte bun.

 3. Dacă îl câștig promiți ca îl trimiți prin poștă?

 4. Cine da pe o replica atatia bani pe o marca ce nu isi produce singura telefoane doar cumpara si schimba numele si softul? se strica dupa o perioada cum sunt si telefoanele facute pt orange

 5. Astept cu nerabdare review-ul de la tine, is curios cat de bine merge 🙂

 6. Am zis ca o sa imi fac un credit sa imi iau Iphone, in momentul cand Apple o sa scoata un dual sim.Pana atunci si acest Iphone de la Allview cred ca si-ar face treaba :-))

 7. Foarte reusit acest telefon 😉

 8. Cristian, merită 1100 lei acest telefon

 9. Cristian, merită 1100 lei acest telefon?

 10. Allview nu inceteaza sa ma surprinda super telefoane de la inceput pana acum 🙂

 11. cred ca este unul dintre putine telefoane Allview care arata totusi ceva mai premium…

  Cristian Iosub