Alternative la SevenDrive

SevenDrive a fost un GPS Tracker minunat, atâta timp cât a existat firma. SevenDrive este una dintre firmele ce credeam că au potențial, mai ales că atacaseră în urmă cu vreo doi ani zona de online, publicitate, advertoriale. Am avut de la ei un tracker pus pe mașină, care s-a dezactivat prin ianuarie anul trecut pentru că a expirat abonamentul de un an. Bineînțeles că eu am uitat că a trecut un an, dar și firma a uitat că are un client care poate dorește să prelungească abonamentul. Ultima oară când am reușit să vorbesc cu ei mi-a răspuns o fătucă arogantă care spunea că ei nu aleargă după clienți, ci clienții ar trebui să își dorească produsul lor. Pare corect, așa că au pierdut toți clienții până au falimentat firma.

În prezent, singura alternativă pentru consumatorul de rând, sărac cu o singură mașină și fără flote, este Vonino CarSafe V1.

Cunosc dispozitivul și este destul de precis. În plus, conectarea la acesta se face prin intermediul aplicației Vonino Family Tracker, deci va avea o interfață prietenoasă și completă.

Din păcate CarSafe V1 este disponibil numai la precomandă având un termen de livrare destul de mărișor (2 luni).

      Cristian Iosub