Altex ~ Cora Alexandriei

Dragă Altex,

Relația noastră durează de foarte mulți ani și ca in orice relație, am avut părți bune si părți mai puțin bune. Am avut parte de angajați care vând produse desigilate si defecte drept bune, am avut parte de livrări incomplete, dar am avut parte si de prețuri bune si angajați drăguți.

În ultimul timp, imaginea Altex era cea de magazin cu produse puține si stoc limitat, genul de magazin low cost mai ales ca de fiecare data când am intrat in magazin vedeam aceleași tricouri polo galbene uzate si murdare. Dar asta era in Liberty Center (magazin care citeam acum câteva zile ca ar fi unul din cele mai bune). E firesc, sacrificând personalul vin si rezultatele.

Dar astazi dimineata, pe răcoare, am fost in magazinul Altex din Cora Alexandriei. Vazusem pe siteul vostru un televizor (Vortex, 48cm, 499RON) tocmai bun pt dormitor unde se uita juniorul la desene. In magazin era decat varianta mai mica de 42 cm si alte branduri de 48 cm un pic mai scumpe. Fiind interesat sa il cumpăr astăzi dar fara foarte mult efort (plimbat prin alte magazine), am căutat cel mai apropiat angajat sa il întreb daca il aveti cumva dar e prin depozit. Atunci l-am văzut pe el. Pe ecuson scria Iulian. Un tip pe la vreo 35 ani care adusese marfa din depozit si alimenta rafturile. Nu mai stiu ce avea, perii de par ceva, dar e irelevant. Oricum nu era din zona TV – Home Cinema, dar mi-am permis sa il întreb, drăguț, daca ma poate ajuta cu o informație privind existența unui produs din gama televizoarelor LED low cost.

Vizibil preocupat de activitatea care o desfășura in momentul acela, a spus ca da, vine imediat. Și-a aranjat gândurile, a mai aruncat un ochi peste zona unde rămăsese parca încercând sa memoreze ultimul produs care l-a pus la raft. Era ceva diferit la el. Diferit fata de tipul de angajat Altex întâlnit in ultima vreme. Zâmbetul nu era doar de complezență iar cuvintele nu erau cele învățate in trainingul de vânzări doar pentru a atrage vânzarea catre client. Erau cuvinte sincere si o exprimare lejera dar politicoase si diplomată. Acel ceva mă face sa sper si sa imi doresc ca in viitor acela sa fie standardul Altex. Deși ni s-a oferit posibilitatea de a comanda din magazin produsul si sa vina acasă, am ales totuși un TeleTech tot de 48 cm pt ca mi s-a părut un pic mai sigur si stabil suportul acestuia. Testat, probat, totul ok. Când am ajuns acasă si l-am montat, am constatat ca este exact ceea ce aveam nevoie. Ca si caracteristici, deși asta nu tine de Altex, are un meniu super simplu dar complex in acelasi timp iar juniorul (de 6 ani) deja a facut instalarea de programe, setarea culorilor si contrastelor.

In încheiere dragă Altex, iți multumesc ca ai parte si de angajați ca dl Iulian. Nu il cunosc, nu cred ca am sa il mai vad cel puțin pana ma voi întoarce data viitoare in țară si voi cumpara din nou din acel Altex, dar vreau sa iți spun ca el a spălat toată impresia negativa despre tine care o aveam pana astazi.

P.S. Dupa cum am spus si adineauri, nu il cunosc pe angajatul tău si acest articol nu este un advertorial plătit de partidul angajaților Altex. Fac precizarea asta pt ca in trecut când am scris despre întâmplări negative am fost acuzat ca nu scriu si despre întâmplări pozitive. Când am scris de întâmplări pozitive, angajatul a fost acuzat de firma ca m-ar fi pus el, deși nu exista nici un punct de legătura intre noi.

image

 1. Draga Cristian, ne bucura mult articolul tau. Ne vom asigura ca il reperam pe colegul Iulian si ca il va putea citi si el.

  Stim ca nu toate magazinele sunt cele mai aratoase si lucram la asta, ca si la multe alte proiecte frumoase, cu pasi mici si repezi. Speram ca putin cate putin sa apara si schimbarile, astfel incat relatia ta cu Altex sa aiba in continuare multe-multe parti bune!

  Inca o data multumim mult pentru articol si iti dorim sa te bucuri alaturi de junior de cele mai frumoase desene animate la noul televizor!

  Laura (angajat Altex)

  • Felicitări pentru noua interfata web. Asta merita mentionata intr-un nou articol si bineinteles testata 😉

 2. […] mai aduceți aminte de părerea mea despre Altex? Astăzi am văzut la Vali un anunț conform căruia a fost lansată o nouă […]

  Cristian Iosub