Amintirile frumoase se regasesc si in fotografii

Cu totii avem amintiri placute de care ne aducem mereu aminte cu drag. Este foarte frumos cand petreci mai mult timp alaturi de cei dragi si incerci sa te bucuri de fiecare moment in parte. Pentru a avea de fiecare data amintirile cat mai vii si colorate, e bine sa imortalizezi cele mai frumoase momente si de foarte multe ori pe cele mai amuzante, iar apoi sa le scoti la imprimanta.

Mie imi plac foarte mult vacantele de vara. Chiar vara trecuta am reusit sa strang toata familia si ne-am dus cu totii la munte. Au fost doua saptamani de vis in care ne-am distrat cu totii si ne-am simtit extraordinar stiind ca avem in sfarsit ocazia sa ne regasim dupa o perioada lunga de timp. Chiar imi doaream de multa vreme sa strang laolalta familia si in cele din urma am reusit sa fac si acest lucru. Pentru a ne aduce aminte peste ani cu drag de aceste momente unice petrecute impreuna, am facut foarte multe poze cu totii. Recent, am dat peste cardul unde tineam pozele si m-am uitat la ele sa imi amintesc de acele momente superbe. Am trecut chiar de doua ori peste fiecare fotografie deoarece retraiam acele clipe frumoase vazand pozele.

canonE foarte bine sa avem cu totii amintiri si fotografiile reusesc sa ne dea un buzz cu ajutorul caruia ne aducem bine aminte in ce moment a fost facuta fiecare poza in parte. Deoarece nu am o imprimanta profesionala cu ajutorul careia sa pot scoate pozele pe coli, am vorbit cu fratele meu sa ma ajute. Tot el le-a trimis si celorlalti fotografiile scoase la imprimanta. Are o imprimanta Canon Selphy CP910 Wireless  pe care o foloseste de fiecare data cand vrea sa scoata poze. Am reusit sa rezolv si eu cu pozele la el si chiar m-a impresionat cat de bine au iesit la imprimanta. Nu ma asteptam sa iasa niste fotografii profesionale de exceptie la o astfel de imprimanta.

Cand l-am intrebat de unde a achizitionat-o, a spus ca de pe un site on-line. S-ar putea sa imi cumpar si eu un astfel de model. Am intrat pe siteul celor de la Cartuseria si am vazut ca pretul unei astfel de imprimante este destul de mic. Vad ca au foarte multe produse de acest gen si chiar este un site de pe care iti poti lua tot ce ai nevoie cand vine vorba de consumabile alternative. De pe cartuseria poti lua atat imprimantele sau alte electronice, cat si tot ce ai nevoie sa le reincarci pe urma. Chiar e convenabil fiindca poti reduce costurile foarte mult cumparand direct on-line doar de la un site tot ce ai nevoie la birou. Este o varianta benefica atat pentru persoanele fizice cat si cele care detin firme mai mari.

Revenind la imprimanta care mi-a placut foarte mult, nu vreau sa omit faptul ca este cea mai simpla solutie prin care se pot implementa pozele de pe alte aparate digitale (camere foto, telefoane). Se poate folosi oriunde si scoate cele mai bune poze cu o calitate profesionala de nota 10. Toate aceste lucruri sunt posibile deoarece imprimanta este compatibila Wi-Fi si AirPrint™.  Eu cred ca isi face toti banii si chiar o sa fie urmatoarea mea alegere cand imi vor achizitiona o imprimanta noua.

Chiar se merita sa ai o astfel de imprimanta. Eu pot creea cel mai frumos album de vara impreuna cu toata familia mea punand toate momentele frumoase pe niste hartii.  Astea sunt lucrurile care nu ar trebui sa ne lipseasca. Albumele in care se regaseste familia sunt de nepretuit in orice situatie.

 

      Cristian Iosub