Aplicații pt Android de la Lonely Cat Games

Lonely Cat Games.com este și va rămâne fără îndoială un site ce trezește amintiri frumoase din vremurile epocale Symbian. Pe vremea dacilor și a romanilor, atunci când încă mai descărcam aplicații Symbian pt Nokia 6600 de pe mobile9.com, am găsit LonelyCatGames.

LCG ofereau ceva ce nu putea oferi nici un alt producător de aplicații pt symbian : aplicația Slick. Era … pur și simplu incredibilă. Aveai totul într-o singură aplicație, rula în fundal, era usor de configurat, multi client YM. Frumoasă. Apoi am descoperit multe alte aplicații mai mult sau mai puțin folositoare. X-plore era browserul perfect pt fisierele unui telefon mobil fata de YBrowser sau altele de gen.

Prin 2006 începuse să îmi placă ideea de email pe telefonul mobil. Așa că am instalat Profimail. Nu se compara nici o aplicație de la vremea respectivă cu ProfiMail. Știu că vreo doi ani am avut cumpărata licența pentru el. Nu mai știu cât era, dar era până în 20$.

Prin 2010 începuseră să dezvolte aplicații pentru Windows Mobile, dar analizând piața în declin a WM, au trecut la dezvoltarea aplicațiilor pentru dispozitivele Android și menținerea produselor pt Symbian.

Astăzi, melancolic fiind, am reinstalat aplicațiile LCG pe telefon. Singurele care m-au încântat într-adevăr sunt xplore și profimail.

Profimail merge perfect pe o tabletă Android având în vedere multitudinea de opțiuni existente pe un ecran micuț de 4.5″. Partea mișto e că poate fi instalat gratuit, față de versiunea Symbian care încă vine contra cost.

X-plore este filebrowserul ideal . Aveam instalat pe telefon ES Explorator (venea în aplicațiile preinstalate de Allview), dar x-plore îl bate la poponeț de la distanță. Mai jos sunt câteva print screen-uri ale aplicației. Recomand x-plore oricărui androidian 🙂

  1. mersi,chiar am sa il instalez 😉

    Cristian Iosub