Asociația internațională a hoților oferă cursuri gratuite de pregătire profesională

Da. Ar trebui înființată o asociație internațională a hoților prin care să se ofere cursuri de repregătire profesională ăstora care sunt incredibil de proști.

Prima reacție când am văzut clipul aici 1 și 2, a fost să mă gândesc ce pușca mea vor face ei cu prada. Niciodată nu furi dintr-o reprezentanță, la naiba. Totul este înregistrat ca și serial number, imei, etc. Producătorul nu are de făcut decât să pună alarmă pe caracteristicile specifice terminalelor furate. Odată și odată acele terminale tot se vor conecta la o rețea de internet.

Este o blasfemie să ai un smartphone pe care doar să poți primi/iniția apeluri și SMS, fără acces internet, cu atât mai mult un iPhone, Blackberry sau un Android. Dacă un Nokia mai merge să îl ții de bibelou, astelalte nu prea…

În plus, era un magazin Apple. Un terminal Apple nu merge resoftat cum se făcea la Nokia 1100, să îi pierzi IMEI-ul. Sunt în o grămadă de feluri ăștia de la Apple, dar proști nu.

Ăsta era primul motiv de prostie cruntă a hoților. Al doilea motiv de prostie cronică este că au făcut damage mai mare frumuseții de SUV decât costă terminalele furate (iPhone, iPad, Pod sau ce au mai luat ei de acolo).

Și ca seara să se termine frumos, cât timp își exersa prostul talentul lui de șofer american, a pierdut și numărul real de înmatriculare la locul faptei. Într-o oră au fost prinși. Cum naiba te duci la furat cu mașina ta? Apoi, cum te duci cu numerele reale? Nu știu la americani, dar în Italia dacă ai folosit un autoturism pentru a comite un furt, ți-o confiscă poliția. De tot.

Și nu e prima oară când e spart un magazin Apple din simplul motiv că produsele sunt reale, nu machete, iar totul este expus la vedere fără foarte multe sisteme de siguranță. În Apple Store Firenze majoritatea produselor sunt fără cablul de siguranță!. Totul e pus pe masă. Îl iei în mână, te rotești, te joci și îl pui la loc. Unde poți pleca cu un iPad? Încearcă și vedem cât de departe te poți duce 🙂

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2Aum6wyIoyY[/youtube]

Recomandarea săptămânii
Gazduire web

Tags:

BlogInternetTelefonie

      Cristian Iosub