Atentie la HP Deskjet Ink Advantage 4615

De pe eMag am cumpărat în urma cu vreo luna o imprimanta multifuncțională 4615 (link fără profitshare deci click cu încredere). Puteam sa aleg multe alte modele simple alb negru, dar am vrut ceva all in one ca sa am scanner și print color în același body. Pe internet feedback-urile păreau bune, dar local erau puține.

Imprimanta a decedat din păcate după numai 10 pagini. Cartușul negru refuza cu îndârjire să mai imprime deși capul rula, iar pe foi se vedea încă de la început o cută de toată frumusețea. Mi-am făcut timp într-o zi să o duc la QNet în service unde s-a constatat defect de fabricație și s-a decis schimbarea imprimantei cu una nouă. Mi se părea un târg cinstit chiar dacă am pierdut câteva ore și aveam nevoie urgentă de imprimantă. Astăzi m-au sunat să îmi iau imprimanta din service așa că m-am îmbarcat cu cățel și purcel spre QNet așteptând frumos noua imprimantă.

Pe mese era plin de imprimante ca a mea, lăsate în service. Atunci am ridicat o sprânceană! A venit un domn drăguț și fără vină cu imprimanta care spune că era pentru mine : o multifuncțională 4625. Deci eu am lăsat imprimanta 4615 de 299 RON în service și el îmi aduce una cu wifi 4625 care costă aproape dublu? Atunci am ridicat și a doua sprânceană.

În service nu am avut cu cine să mă înțeleg, pt că tipa care era responsabilă cu recepția și predarea , era pe lângă subiect. Nu înțelegea de ce sunt nemulțumit. Păi hai să vedem: las imprimantă în țiplă, nou nouță și primesc una refurbished; las o imprimantă și discutăm despre schimbarea acesteia cu un model identic, iar eu primesc un alt model căruia i s-a pus nu știu ce cip din vechea (deci le-au desfăcut iarăși pe amândouă); las o imprimantă fără defecte la nivelul carcasei și primesc una pe care se vede șurubelnița când au desfăcut carcasa, panoul alb de deasupra scanner-ului are zone înnegrite iar butonul de power funcționează doar dacă fac două mătănii și mă rog zece minute la zeul imprimantelor din mitologia greacă.

Cum la QNet nu ai cu cine să te înțelegi, am zis că este indicat să iau legătura chiar cu cei care i-au autorizat să facă ticăloșii de genul ăsta: HP România. Acolo aflăm cu surprindere că există o singură persoană la reclamații, o anume Mariana Giurcă, care nu răspunde la telefon. Astfel, secretara este singurul punct de legătură cu HP și nu are nici o vină sau putere de decizie. Ea decât rutează apelurile. Deci HP România are o singură persoană abilitată să rezolve reclamațiile? HP România vinde imprimante în serie cu defecte?  Eu încă insist cu apelurile, poate într-o zi va răspunde totuși la telefon. Nu sunt primul care se intreaba: chiar există această dna Mariana Giurcă? Google știe dar găsește numai reclamații similare cu ale mele…

4615

Recomandarea săptămânii
Gazduire web
Cristian Iosub