Atlassib trimite epave la munca in strainatate?

atlassib

De “prietenii” de la Atlassib din Florența cred ca majoritatea s-au lovit la un moment dat în scurta sau lunga ședere în Italia. Angajații de la agenție se rotesc o dată la vreo 3 luni astfel încât chiar dacă te-a supărat vreo scroafă o dată, lași de la tine și treci cu vederea. peste 3 luni oricum nu va mai fi.

Acum vreo lună primisem un pachet și scroafa mă punea să semnez de primire înainte sa mi-l dea, iar pe registrul unde trebuia să semnez era precizat ca declar primirea pachetului complet și întreg. I-am spus ca semnez doar după ce îl primesc și verific să văd dacă e intact. Am crezut că face infarct la cât a țipat. Am încercat să o calmez sunând la sediul Atlassib din Italia. Nu a mers. Atunci am calmat-o sunându-l pe responsabilul de regiunea Toscana, cel care decide cât timp stă ea aici și unde zboară mai departe.

Zilele astea nefericirea a făcut să am drum din nou la Atlassib. Bineînțeles, fețe noi dar la fel de acre cerșind după o cafea sau 5€. Dacă nu știați, pentru ca mimoza să își miște degetele finuțe pe tastatură, trebuie să marci 5€. Altfel, îi ții companie vreo jumate de oră și vezi cum din ambiție îți face de lucru prin agenție dar la ghișeu nu o mai prinzi. A urmat un dialog destul de mișto din care am tăiat cât se poate de mult.

Eu: Bună ziua, am venit să ridic un pachet

Jivina: Ai primit SMS?

Eu: Nu, dar am văzut pe siteul dvs prin tracking number ca e de două zile în agenție

Jivina: Vino când o să primești SMS.

Eu: Dșoară (deși era în putrefacție de 50 de ani cel puțin), eu am un număr de Vodafone care a fost portat din Digi. Tehnic vorbind am mereu probleme cu primirea de SMS din partea unor Gateway-uri private pt ca Digi era MVNO și nu avea acord de interconectare. Deci, SMS nu pot primi de la dvs.

Jivina: păi…atunci schimbă-ți numarul și veno cu SMS-ul.

Eu (fă ești retardă sau te faci?) : Dșoară, dar care e logica? Pachetul e plătit, e la dvs in depozit, plângeți zilnic că nu aveți spațiu … Eu am venit să vă eliberez spațiul.

Jivina : dai o cafea dacă îți caut pachetul?

Eu : hm…o cafea sigur dau. Dar împreună cu domnul Arnold (seful ei) că sunt mai rușinos de fel și nu vreau să fim doar noi doi.

Jivina : cine pula mea e Arnold?

Eu (când aud cuvântul pulă din gura unei femei, mi se urcă tot sângele la cap) : Stai să ți-l dau la telefon ca să afli mai bine….

 

Concluzia : data viitoare când mai calc prin Atlassib, ceva rău sigur se va întâmpla. Fiind o fire pacifistă, nu vreau să bat pe vre-una pe acolo ca să mai dorm și prin celulele italiene. Dar, o înregistrare video la momentul potrivit face cât o mie de articole. O dată urcată pe youtube, devii vedetă 🙂

 1. Ce oportunitati si ce bani s-ar putea scoate cu un package forwarding service de la o astfel de firma de transport…. O taxa/colet si posibilitate de a trece adresa lor la fiecare comanda de pe ebay/amazon etc. , pt. tarile care nu trimit direct in .ro …. Eu am folosit astfel de servicii din .us, pt. ca n-am avut de ales…..

  • CRISTIAN IOSUB 19 iunie 2013 at 18:03

   In afara de contrabanda in autocare nu ii cara capul sa facă așa ceva. S-ar extinde fără limite cum zici tu si ar deveni o forța in Europa. Dar când ești mare, lumea te ia la ochi si încep controalele

 2. Apropo, si eu in Digi.mobil am probleme cu receptionarea sms-urilor si primirea apelurilor voip, pe un numar portat. De ce se-ntampla asta?

 3. Digi. Romania. 😀

 4. La RC au zis ca nu e treaba mea, ca operatorul voip e responsabil de rutarea apelurilor si ca voip-istul tre sa-i contacteze si nu eu…. M-au pus sa contactez RC ale voip-istilor, faza e ca nu-i stiu pe toti si nu stiu cum termina strainii apelurile in reteaua Digi(primesc destul de des apeluri internationale). Asta e si un motiv intemeiat pt. care am ramas pe Voda cu mai multe numere…..

 5. […] Continuarea articolului o gasiti aici. […]

  Cristian Iosub