Avem de toate, doar televiziuni lipsesc

Pentru că Rromânia este una dintre cele mai bogate și înfloritoare tări din lume, am ajuns deja la stadiul în care avem absolut orice iar când ne plictisim mai cumpărăm o licență de transmisie Radio sau TV.

Avem atât de multe posturi de radio și TV încât să ajungă unei populații de 60+ milioane de persoane . Am terminat problema școlilor, copiii iau numai de la 8 în sus la BAC, spitalele au numai aparatură de ultimă generație…dar parcă lipsesc televiziunile din RO. Țața Leana, seara cînd vine cu vaca de la păscut, nu are la ce se uita.

Așa că mai băgăm două posturi de televiziune : AXN Black și AXN White. Ce pula noastră? Ne comparăm cu Cehia și Polonia.

Citez:

În afară de România, AXN Black şi AXN White vor fi lansate în luna octombrie şi în Polonia, Ungaria, Bulgaria, Republica Cehă şi Slovacia.

“AXN reprezintă unul dintre liderii canalelor de filme şi seriale din regiunea central-europeană, astfel că suntem încântaţi să introducem două noi canale marca AXN în teritoriu. Lansarea reflectă angajamentul nostru de a oferi publicului cele mai bune produse şi conţinutul potrivit pentru operatorii de cablu şi audienţa din România. Cea mai recentă dezvoltare a portofoliului AXN dezvoltă semnificativ spectrul ofertei de programe, de la eroii acţiunii în ritm alert pe AXN Black la poveştile personajelor inspiraţionale pe AXN White”, a declarat John Rossiter, director general al Sony Pictures Television Networks pentru Europa Centrală.

axn-black

 

 1. De un an de zile am renuntat la contraoferta TV… Petreceam oricum prea putin timp in fata tv-ului si consideram ca plateam prea mult pt. indobitocire…. Din pacate nu sunt prea multe canale gen History TV in grila operatorului, asa ca restul erau de umplutura…. Stirile le iau oricum de pe net, multe vin prin newsletter si am varianta online, ma uit cand vreau, la ce vreau, momentan free.

  Ce am observat: de cand am scapat de babe transate la ora 5 fix si retransate la stirile de seara, ma simt mult mai linistit, parca as fi in concediu permanent, chiar daca sunt usor luat prin surprindere cand se-ntampla ceva important, dar cum am la cine apela pt. stiri si seriale, nu ma afecteaza si, cred eu, sunt mai greu de manipulat… 😀

  Nu e vina mea ca am crezut ceva vreme ca Suleyman Magnificul e o emisiune cu bucatari! Noroc cu matusa care m-a corectat prompt! :))

 2. 😉 S-a inventat online streaming, imi aleg singura posturile care le vreau. Dar, intr-adevăr, e “jenibil” ca intr-o tara cu salarii de 700 RON sa lansezi televiziuni pe banda rulantă.

 3. Fiecare face ce poate, unii ajungem la o varsta in care credem ca tot ce conteaza este doar sa se vanda si nimic mai putin.
  Orice afacerist prefera sa bage bani doar acolo unde se iese pe profit.
  Statul e o afacere pentru conducatori asa ca nu se vede de ce s-ar baga bani in scoli… doar nu au niste promisiuni de respectat…

  Cristian Iosub