Banca Transilvania lanseaza personalizarea cardurilor cu tematica romaneasca

De 1 Decembrie, Banca Transilvania lanseaza optiunea Carduri personalizate cu tematica romaneasca pentru BT Visa Electron si MasterCard Mondo, ambele in varianta contactless.

Galeria foto, denumita „Iubesc Romania”, poate fi accesata online, pe siteul BT. Aceasta cuprinde atat imagini cu motive si simboluri traditionale romanesti (pentru care banca a colaborat cu Iutta – brand iconic de genti, pantofi si accesorii din piele cu design folk contemporan) cat si peisaje si instantanee din Romania.

Cu aceste carduri BT poate fi imprumutata o suma de pana la  sase ori valoarea veniturilor lunare eligibile, pana la 5.000 de euro. Comisionul de administrare si cel pentru folosirea la cumparaturi este zero.

5 pasi pentru a  aplica online pentru un card cu tematica romaneasca:

  • accesezi pagina www.bancatransilvania.ro/cardultau
  • alegi tipului cardului – BT Visa Electron sau MasterCard  Mondo
  • incarci o imagini din Galeria BT unde sunt disponibile categoriile: IubescRomania, ILoveCluj, UntoldFestival, Abstract, Arte, Calatorie, Moda, Muzica, Natura, Sport, Tehnologie, Transport, Univers sau poti incarca propria ta fotografie
  • completezi datelor personale
  • trimiti formularul si confirmi linkul primit pe email

Dupa  aplicarea pentru card, se primeste un email din partea BT pentru validarea  solicitarii, impreuna cu simularea designului cardului. Un  astfel de card este emis de Banca Transilvania in aproximativ o saptamana, iar persoana care a aplicat este informata printr-un SMS ca privire la emiterea cardului.

Poate te intrebi de ce am postat pe 2 decembrie un articol legat de un eveniment ce a avut loc pe 1 decembrie. Pentru ca acum am redescoperit aceasta sectiune si nu trebuie pierdut din vedere posibilitatea personalizarii cardului si cu alte tematici, nu numai cu motive romanesti.

Poti sa le spui prietenilor tai de pe Facebook despre cardul tau personalizat cu poza, folosind hashtag-urile #cardcupoza #BTcoolbank

Recomandarea săptămânii
Fitbit Sense
  1. Am aplicat si eu. Abia astept sa-mi vina cardul! L-am personalizat cu prima imagine din sectiunea Univers, totusi. Multumesc pentru articol, caci nici nu stiam ca se poate!

    Cristian Iosub