Bendeac devine un adjectiv

image

De cativa ani a aparut un verb nou in limba engleza : “to google”. E folosit pentru a indica unei persoane faptul ca trebuie sa caute cevs pe Google.

Prin multinationale a aparut zilele astea un nou adjectiv : Bendeac.

Astazi eram in conferinta telefonica cu doi omuleti (bossul si angajatul) si la un moment dat managerul ii zice angajatului : “Nu fi Bendeac! Adu-ti aminte ca daca faci pe viteazul cat timp esti sub contract, tot tu pierzi”.

Avea dreptate. Nu poti sa le-o dai peste bot la ciumpalaci atata timp cat conduci masina frumoasa pe banii de la ei iar anul viitor iti vei cumpara vila cu bani … tot de la ei.

Și mie mi-a tras-o aiurea o firna. Dar au fost metode legale de a-mi lua revanșa. Dar stai. Eu mă simteam curat si uscat ca pielea unui bebeluș cu Pampers.

Bendeac nu are sange in instalatie oricat de cartier vrea sa para. Ca actor poate avea cariera frumoasa. Comediant, in schimb, are numai glume șterse pe hartia igienica. A fost si va fi un mascarici pt televiziuni. Sansa lui e sa devina co-prezentator cu Oreste sau Capatos. Atat poate. Atat duce. In rest, citeam azi pe net ca :

Mihai Bendeac trage ponoasele dupa ce si-a pus in cap intreg trustul Intact. Actorul a fost dat afara si din juriul emisiunii “Romania danseaza”.

Mihai Bendeac a fost exclus din juriul “Romania danseaza”, show care urmeaza sa fie difuzat in primavara anului 2014, unde ar fi trebuit sa
indeplineasca rolul de jurat, alaturi de CRBL si Monica Petrica.

Numele vedetei care il va inlocui pe Bendeac la pupitrul acestei megaproductii a Antenei 1 va fi comunicat ulterior.

Dar e ok. Poate deja sa se gandeasca la stand up comedy prin cafenele …

  1. Foarte bine. Si asa avea niste glume de prost gust. Nu mi-a placut. Doar in Mondenii a fost ceva de el, dupa care si-a luat-o in cap.

    Cei de la Mondenii merg mai departe, in timp ce el se va reprofila pe altceva, ca sa scoata un ban.

    Cristian Iosub