Black Friday Chroot.ro 2018

Chroot va avea și anul acesta oferte de Black Friday la prețuri cu adevărat demne de Black Friday.

Pachet de găzduite cu 10 GB spațiu de stocare SSD (!), 512 MB RAM și toate facilitățile cu care ne-am obișnuit deja, la numai 999 €. Personal recomand pachetul Startup la 2399 € unde ai peste 30GB spațiu de stocare pe SSD-uri și 1 GB RAM, mai ales că ai și un IP dedicat gratuit.

Pachetele promoționale de Black Friday nu pot fi folosite ca upgrade al unui serviciu existent și nu pot avea modificări de resurse decât prin schimbarea lor cu un alt pachet disponibil. Prețurile afișate sunt valabile pe toată perioada utilizării serviciilor, nu doar primul an! Astfel, dacă achiziționați acum un server dedicat cu 1199 €, același tarif va fi perceput la reînnoirea pachetului anul viitor 💕

Poți verifica oferta înainte de afișarea campaniei de BlackFriday mai jos sau click aici pentru a deschide imaginea în pagina nouă.

După ora 00:00, în această seară, puteți verifica oferta și să achiziționați unul din pachetele dorite direct pe site-ul providerului. Link openurl.ro/chroot .

chroot-blackfriday-2018
  1. Anul ăsta profit și eu de ofertă.

  2. Pe mine m-au pierdut la domeniile aditionale. Asta e din punctul meu de vedere principalul avantaj al pachetelor non-bf de la chroot.

  3. Dedicatul ăla la 35€ îmi surâde, păcat că nu pot să pun VMware pe el…

    Cristian Iosub