Blestem

Blestem sa nu i se mai scoale un an ăluia care a omorât aplicația WordPress pt iOS. I-au facut un update recent pentru a fi optimizata iOS7 si de atunci crapă din 2 in doua minute. Articolul recent (legat de Bitdefender) mi-a luat 20 de minute sa il scriu pt ca imi crapă aplicația (crash).

Am selectat sa trimită de fiecare data raportul de crash catre dezvoltator. E destul de nasol pt ca am șters-o si reinstalat-o, am facut hard reset la iPad 4, dar se incapataneaza sa nu meargă. Cea mai urâta faza e ca imi dispare cursorul dupa ce a fugit singur fara sa ating zona de scris. Deși il repoziționez, nu mai vrea nici sa scrie, nici sa fie mutat pe alt paragraf.

Imi întăresc dorința de a rămâne impotent vinovatul de distrugerea aplicației din încă un motiv : compresia imaginilor duce la pierderea calitatii fotografiilor urcate. Ca sa dau iar exemplu articolul trecut, am urcat tabelul de comparație a produselor Bitdefender si nu se înțelegeau scrisul de nici o culoare la 500×400. Am încercat la 1024 si era cat de cat ok, dar nu era clară imaginea. Soluția a fost sa editez articolul urcând poza din browser.image

      Cristian Iosub