BLOKX Climbing Gym a intrat în rețeaua 7Card

Blokx Climbing Gym este o sala recent deschisă in zona de nord a capitalei pe Fabrica de Glucoza. Locația este in proximitatea celor mai mari corporații din România raportat la numărul de angajați.

La invitația lui 7card am fost serile trecute după muncă să vedem locația și sa aflăm povestea din spatele sălii. În București sunt numai vreo 3 săli de bouldering dar niciuna nu e în apropiere. Până acum.

Sala are construcția de rock climbing înaltă de 5 metri deci pentru un grad de dificultate scăzut spre mediu și are un perete destul de mare pentru escalada. Activitatea este extrem de solicitantă și partea cea mai drăguță e că trasele sunt reconstruite conform unor trasee gândite special de către ownerii sălii ce au peste 20 ani de experiență. Bouldering e un sport de nișă și merită să îl cunoască cât mai multe persoane. Diferența majoră între escaladă și bouldering este că la bouldering nu ai nevoie de coardă. Urcarea se face pe niște pietre. La escaladă în schimb ai nevoiede ham și cineva care să de asigure de jos. Blokx Climbing Gym încurajează cățăratul supravegheat la început.

7card face anul acesta 7 ani de când a apărut pe piață și la prezentarea sălii a fost prezent și Andrei Crețu – fondator 7card. Din discuțiile cu acesta am înțeles că tocmai au introdus sala în circuitul 7card și momentan nu o să se facă accesul cu coplată ci va fi inclus direct în abonamentul 7card.

Blokx 7card

Câteva gânduri despre 7card

7card își propune la împlinirea a 7 ani de când a apărut pe piață să mențină același preț accesibil al abonamentului (89 – 150 lei pe luna în funcție de numărul de angajați din companie), să sporească atractivitatea și cel mai important, știe cât de mult contează proximitatea dar și diversitatea așadar vor încerca să adăuge noi sporturi nu doar “tras de fiare“. Ca idee, în rețeaua 7card este și un centru cu dans sportiv la bară. : )

Cel mai bun proiect 7card de anul acesta a fost cel de IT migrând complet în zona digitală. Practic 7card este cu un picior companie de tech  și cu un picior in zona de beneficii sportive. Este o nouă aplicatie in AppStore și în Google Play de unde te poți și înscrie. Cu ajutorul aplicației sunt generate niște coduri QR care se desfășoară prin rotație, rapid și scanezi cu telefonul la intrarea în sală.

Statistici:

 • are o cifră de afaceri de 7 mil euro
 • 35 mii abonați activi
 • Cel mai mare furnizor de abonamente sportive în mediul corporate
 • În rețea se pot înscrie angajații a peste 1200 companii din România și cca 200 instituții publice
 • Acoperire națională având contract cu peste 600 centre din 40+ orașe

Tarife Blokx Climbing Gym:

 • De luni până vineri intrarea este 35 lei până în ora 16:00 iar după această oră este 40 lei. Pentru posesorii 7card nu se plătește intrarea.
 • Copiii sub 14 ani plătesc 20 respectiv 25 lei dacă accesul se face după ora 16:00
 • Au și varianta abonamentului cu intrări nelimitate și costa 189 lei pentru adulți
 • Închiriere espadrile pentru cățărat 10 lei
 • Închiriere ham pentru cățărat 5 lei
 • Închiriere sistem de filat 5 lei

Fiind foarte multe activități pe care le fac și le-aș putea face după muncă, Blokx-ul cred că îl las pentru zilele de luni pentru că e în zonă unde lucrez și în loc să îmi petrec 1 ora pe Petricani (sau o ora 20 pe Andronache ca azi), prefer să transpir pe pietre în timpul ăsta.

 1. Eu platesc 124 lei pe luna la 7card si lucrez tot in zona Pipera unde am Planet-ul cu fitness si piscina si ma duc de vreo 3 ori pe saptamana dimineata. Poate ne vedem seara si la Blokx.

 2. eu platesc 129 / luna (prin oracle) si am luat-o pe abonament si pe prietena mea chiar daca nu lucram in acelasi loc. Ea plateste 148 / luna. 7Card este unul din cele mai bune avantaje la noi.

 3. am incercat sa imi fac cont si imi cere firma 🙁 la noi la munca nu avem contract cu 7 card. Ce pot face?

  Cristian Iosub