Bordelurile din Austria vs Italia și România

Articolul acesta reprezintă o înșiruire de amintiri dar și experiențe trăite de diverși amici. Referirea face strict la termenul popular de “prostituată”, nu cel de “damă de companie”. Ca să evităm orice confuzie, nu am plătit nici măcar un leu vreodată prostituatelor dar aș face-o în condițiile austrieci. Hai să vedem de ce :

Rromânia : am locuit vreo 3 ani pe Calea Plevnei. Ca să înțelegem peisajul, strada avea pe partea dreaptă o benzinărie, primăria sectorului 6 și o fabrică de pâine mare. Pe stânga era un bordel, farmacie, bordel, bordel, bordel, casa mea, bordel, bordel, bordel etc. Deci eram cam singura curte cu vreo 5-6 apartamente de oameni cu preocupări diferite. La început erau destul de insistenți vecinii și când veneam seara de la școală sau de la muncă mă strigau : ” Băiatu’, hai să îți dau o fată”. După ce le-am răspuns de vreo 3 ori cu “nu mersi, vecine”, au înțeles ideea și mă salutau cu “salut vecine” seara.

Femeile sunt pe alese. De la incredibil de urâte, la urâte și chiar handicapate fizic. Bolile purtate de el sunt la fel de diverse. Ai de unde alege. Cu alte cuvinte, pentru a nu înșirui toate adjectivele de rigoare, îți e silă să fuți o prostituată în Rromânia. Da, să fuți. Dacă ai ales să citești articolul cu tema asta, așteaptă-te la cuvinte de genul ăsta, nu strâmba din nas ca o curvă virgină. Cu o prostituată nu faci dragoste. Te duci, te dezbraci, pompezi 10 minute și pe urmă vine peștele și te scoate din cameră că a expirat timpul. Tot din auzite, cică pt majoritatea clienților cele 10 minute sunt suficiente.

Femeile din România sunt frumoase, deschise la minte dar și discrete. Îmi aduc aminte cu plăcere câte am pătimit în mașină dar nu era nicidecum o aventură de 5 minute. Era dragoste în locuri diferite față de clasicul pat. Nu o să detaliez nici relațiile, nici aventurile dar un lucru este cert : sexul este o necesitate fiziologică! Oricât de mare ar fi necesitatea asta, rare ori mi s-a întâmplat să termin în prima jumătate de oră. Așa că vine întrebarea : cum măsa te duci să fuți o urâtă, strâmbă și mai ales necunoscută dar să termini în 5-10 minute?

 

Italia : în fiecare seară când vin de la servici, când intru de pe autostradă în oraș, le vezi ca ciorchinii. Sunt peste tot. În fața benzinăriilor, în fața supermarketurilor, în stațiile de autobuz. Peste tot.  Partea bună este că sunt liniștite, nu vin ele să se bage în discuție cu tine sau să îți propună ceva, așteaptă cuminți potențialii clienți, nu fac gălăgie să deranjeze vecinii (pentru că este cartier de blocuri în zona Guidoni/Firenze) și mai sunt și drăguțe fizic pe deasupra.

Acum vine problema : 30 € / număr în mașină în spatele benzinăriei (în parcarea blocurilor practic), 60 € / număr la ele acasă sau 100 € / ora. Cum naiba te duci cu aia în parcarea blocului să i-o tragi și mai dai și bani pe deasupra? Dacă ies vecinii? Dacă trece Polizia? La naiba, e totuși în văzul lumii. Așa că zici, ok, mergem la tine acasă. Apartamentele lor sunt aproape de locul de muncă de regulă, frumos amenajate, dotate, dar mai mult  faci până la ele acasă decât timpul alocat unei partide. Așadar, la ce naiba dai 30-60€ aiurea? Singura soluție viabilă, e cea la oră, dar totuși vorbim de  prețuri care încep cu 100 €. Fuți de 4 ori într-o lună, deja consideri că ai donat un iPad.

Ca de obicei, femeile nu sunt controlate medical, nu știi ce boli vei lua, trebuie să te controlezi mereu la plecare după portofel, telefon, inel, lanț etc să nu ți le fi șutit domnișoara de companie.

Înainte de a trece la condițiile din Austria, mă gândeam la motivația de a plăti serviciile sexuale. Fiecare are motivele lui. Când ești tânăr, în floarea vârstei, alergi din floare în floare mai rău ca o albinuță. O scoți la un suc, mănânci o pizza și hop la ea. Dacă e studentă din afara Bucureștiului, cu atât mai bine. e pradă ușoară pentru că ori stă la cămin, ori are garsonieră închiriată, deci cu locul ai rezolvat-o. Căminele…of ce amintiri. Când futeai în patul de sus iar în celelalte 5 oamenii dormeau. Dacă apare ceva neașteptat și nu e loc, cauți un parc, bagi mașina în parcare și dănțuiești până nu mai poți.

După un timp însă, cheful distracției dispare. Te gândești cu părere de rău de câte femei ți-ai bătut joc, pe câte ai mințit, pe câte ai prostit. Femei care meritau poate ceva mai bun. Femei pe care tu nu le meritai, dar le-ai avut . Dar din păcate nu poți schimba nimic. Timpul a trecut, ai 30 ani, greșelile sunt iremediabile.  Nu mai ai timp să o plimbi seara prin parc sub clar de lună. Nu mai ai chef să o aburești că vei divorța pentru ea. Nu mai simți nevoia să cheltui bani pe cadouri și excursii sperând la ea.  Nu mai simți nevoia să minți acasă că lucrezi noaptea când nevasta știe că proiectul pe care ești angajat nu mai are program de noapte de vreo jumate de an. Cu timpul, relațiile sexuale pe fondul inocenței tinerești se pierd. Te maturizezi și ai aceleași așteptări de la parteneră. De aici pornesc și clasicele relații între șefi și secretare sau orgiile  care le vedeam pe camerele video când lucram la Raiff. Bărbatul are o nevoie fiziologică. Femeia la fel. Amândoi sunt sătui de ciorbele de acasă și simt nevoia de o friptură. Simt nevoia să schimbe felul de mâncare. Așadar, jos textila. da-i cu dănțuiala 1-2-3 ore și gata. A doua zi am uitat tot. Fără flori, fără SMS, fără ieșiri în oraș. Așa DA !

 

Austria : în urmă cu câteva luni, un amic a fost la o întâlnire  Harley-Davidson în Faaker See, Austria. Cum el are un Harley ediție limitată (în Italia sunt doar 4 motociclete făcute pentru aniversarea a 105 ani de existență), a fost atracția zilei la Faaker. Fiecare devenea amic cu el pentru câteva minute făcând schimb de impresii, idei, amintiri, în schimbul  unei ture cu motocicleta. Pe vreo 20 de italieni care au fost la Faaker îi cunosc , am dezbătut subiectul deja, deci credibilitatea poveștilor ce urmează este destul de puternică.

Aproape de locul întâlnirii motocicliștilor, la vreo 25 km distanță, e o localitate numită Villach cu un bordel legal. Au și site 🙂  Intrarea în bordel costă 75€ și se face în regim hotelier. Adică forma, arhitectura clădirii, organizarea recepției / restaurantului / room service-ului sunt specifice domeniului hotelier. Dar iată că pot fi implementate cu succes și în cazul unui bordel.

După cum spuneam, intrarea este 75€ în care ai inclusă o cameră pentru 2 ore, gustări, băuturi NON alcoolice, saună, piscină. La recepție. este un catalog de prezentare  domnișoarelor de companie disponibile. Prețurile variază între 50€ și 75€, indiferent că domnișoara respectivă va oferi doar companie sau și relații sexuale, ori că a stat 10 minute cu tine sau toate cele 2 ore.  Obligatoriu, după ce intri în cameră faci un duș și abia apoi anunți în recepție disponibilitatea de a primi companie. Aceeași chestie cu dușul este obligatorie și la plecare. Fetele sunt obligate să aibă analizele la zi și fac dovada la cererea clientului prin certificatele medicale. Aceeași obligație o are și clientul, de a demonstra c nu are nici o boală venerică. Nu toate bordelurile cer clienților documente medicale , dar cele care cer, o fac pe bune.

Citeam acum câteva zile un articol în Russia Today despre  un antreprenor austriac ce are în plan construirea unui astfel de bordel imens. Numele va fi FunMotel, bordelul urmând a avea capacitatea de a găzdui până la 1.000 de clienți în fiecare zi. Nu mai puțin de 150 de angajate vor lucra acolo. Peter Laskaris  promite că bordelul va fi amplasat într-un loc în care nu va deranja pe nimeni. Deschiderea este plănuita pentru anul 2014, el având deja o asemenea afacere în Viena.  Clienții vor avea ocazia de a mânca la restaurant, de a merge la sala de sport și la saloane de înfrumusețare.

În Austria, prostituția este legală, deci autoritățile nu vor pune piedici acestei afaceri.

Acestea fiind spuse, lăsând prostituția în afara legii precum în România și Italia, nu faci altceva decât să mărești rata infracționalității, numărul bolnavilor venerici și nu în ultimul rând să murdărești imaginea cartierelor unde este practicată. În Austria, atâta timp cât e legală și există băieți deștepți care dezvoltă FunMotel-uri, de ce Dzeu să îți înghețe coaiele în frig, în parcare? Decât să te ascunzi prin boscheți, mai bine te duci la relaxare iar prețurile sunt sub cele din Italia de exemplu.

În concluzie, legalizăm sau nu prostituția?

  1. Christian, non sei normale! 🙂

  2. Din pacate, ai dreptate. Noi mai discutaseram treaba asta cu imperecheatul la locul de munca si din pacate asa e. dupa 12-14 ore de munca nici eu nu am chef sa ma scoata vreun indragostit prin parcuri sa imi arate luna si stelele. 🙂

  3. diferenta e ca in austria nu sunt papuasii romani iar politicienii au creat legi pt a tine sub control o practica de mii de ani pe care oricum nu o poti starpi. Decat sa te lupti secular, mai bine creezi legi. Iti trimit poze cand ajung in Austria :*

    Cristian Iosub