C6 Quad 4G

Allview a lansat zilele acestea un telefon ce dispune de conectivitate 4G numit C6 Quad.

Allview C6 Quad 4G are un display de 4,5”, fiind ideal de utilizat în timpul deplasărilor și oricând la îndemână. Procesorul Quad Core cu frecvența de 1,3 GHz, sistemul de operare Android 4.4 Kit Kat și memoria RAM de 1 GB susțin fluiditatea activităților zilnice ale posesorului acestuia.

Device-ul pune la dispoziția utilizatorilor două camere foto, camera principală cu Autofocus fiind de 5 MP. Cu ajutorul acesteia se vor putea înregistra clipuri video la rezoluție Full HD, ce vor putea fi editate cu aplicația Movie Studio, utilizatorii având posibilitatea să creeze clip-uri memorabile și emoționante.

Smartphone-ul C6 Quad 4G se poate achiziționa de pe siteul Allview la prețul de 599 lei.

Așadar. pare un prim telefon interesant pentru cei care doresc conectivitate 4G, un procesor destul de puternic, un Kit Kat tinut pe 1GB de RAM deci suficient încât să se miște fluid și un ecran generos de 4,5″ .

Telefonul este unul de tip low cost pentru gama de smartphone-uri 4G chiar dacă dotările sale sunt încurajatoare. Camera foto frontală, de exemplu, este de numai 0.3 Megapixeli iar bateria este de tip Li-Ion la numai 1800 mAh.

În curând acest telefon va fi prezentat in cadrului unui review și oferit ca premiu unuia dintre cititorii acestui blog !

C6 Quad 4G

  1. ;)..abia astept sa butonez !

  2. Da, astept sa il ia sora mea, e exact ce isi doreste si ce ii trebuie. E destul de performant si arata si bine. Nu e foarte mare, are un design placut, atractiv.

    Cristian Iosub