Campania “Baiatul de la Unirii”

Povestile astea siropoase cu urma de mister au ajuns atat de raspandite pe Facebook incat nu mai poti face diferenta dintre o poveste reala si o campanie de publicitate.

Campania “Baiatul de la Unirii” este o campanie sau o tentativa de campanie la care trebuia lucrat mai bine inainte de “viralizare”. Faptul ca pagina “Baiatul de la Unirii” a dat like Andrei Fara Zahar, spera sa duca la o mai buna promovare.

Ceea ce nu a stiut insa agentia sa comunice este limbajul pustoaicelor de clasa a 11/12 -a. Da, pentru ca tipa din agentie a fost indecisa daca personajul este a 11-a sau a 12-a. In plus, exprimarea nu este a unei tipe de 17-19 ani. Nu spun ca la 17 ani nu stapanesti gramatica destul de bine, dar postul este specific unui om de agentie cu cativa ani de experienta, dar nepriceput in ale tehnologiei (pagina nu are friendly URL pentru ca a fost creata ca blog si avea nevoie de like-uri minime pentru a crea URL-ul). As merge pe 25-28 ani, o cheama Adriana, foloseste Pinterest si mai rar Twitter.

Imaginile de la cover, avatar si celelalte uploadate sunt ciordite de pe internet (bineinteles in intervalul orar al unei agentii, pana in ora 18:00)

Le doresc succes in camanie dar nu au castigat inca like-ul meu 🙂

      Cristian Iosub