Ia-ti si tu cardul magic de la Printcard

Te-ai gandit vreodata sa iti faci propiile carduri? Acum ai ocazia sa iti personalizezi tu cardurile asa cum doresti cu ajutorul celor de la Printcard. Probabil te intrebi cum este posibil acest lucru. Este foarte usor sa iti creezi chiar tu cardul ideal asa cum doresti achizitionand o imprimanta speciala. Magazinul online printcard le pune la dispozitie clientiilor sai foarte multe metode si optiuni pentru a creea propiile carduri. Este foarte usor sa personalizezi carduri pe care sa le folosesti la firma la pontaj, acces in cladire securizata, etc. Foarte multe firme apeleaza la astfel de carduri pentru a le da accesul garantat in cladire doar angajatiilor care folosesc un astfel de card securizat.

Realizarea cardurilor magice de la Printcard se poate face cu ajutorul unor imprimante de ultima generatie. Una din cele mai bune imprimante de acest gen pe care printcard o pune la dispozitie clientiilor sai, este imprimanta Magicard Rio Pro Duo. O astfel de imprimanta poate ajunge si la doua mii de euro insa este ideala pentru a realiza carduri pe care le puteti folosi la firma. Aceste imprimante sunt recomandate profesionistilor si ofera o calitate superioara a imprimarii. Cu ajutorul imprimantei Magicard Rio Pro Duo poti sa imprimi cardul pe ambele parti, iar imprimarea se poate face in cantitati mari. Imprimanta dispune de encodare banda magnetica, elemente de securizare a cardurilor personalizate si un chip de contact. Este o imprimanta speciala pe care majoritatea firmelor care o folosesc recomanda cu placere si celorlalti. Datorita calitatiilor sale si a puterii de imprimare, o astfel de imprimanta bate la toate capitolele alte produse din gama sa.

Daca si tu detii o firma unde vrei sa securizezi totul sau sa verifici angajatii punandu-i sa faca un pontaj de acces la intrare, atunci poti sa cumperi o astfel de imprimanta si rezolvi problema. Se pot introduce foarte usor datele de securitate deoarece poate fi comandata cu modului de encodare carduri cu banda magnetica si si modului combi pentru cardurile de securitate si smart carduri. Daca vrei sa comanzi si alte produse gen cititoare si encodere, tot aici poti gasi o gama larga de produse de acest gen. Printcard are in stoc si produse de acest gen pentru cei care realizeaza carduri mini, carduri de acces cu banda magnetica sau produse cu cod de bare.

Un bun prieten mi-a spus ca a reusit sa rezolve in sfarsit problema cu accesul de la firma sa comandandu-si de la Printcard cele mai bune carduri cu banda magnetica. El a preferat sa colaboreze direct cu aceasta firma pentru a tipari niste carduri de securitate si astfel a economisit banii pe care trebuia sa ii dea pe imprimanta. Chiar e interesant  fiindca acum poti sa comanzi direct de la Printcard carduri cu banda magnetica sau de proximitate la cele mai bune preturi. Daca nu ai idei pentru designul cardului Printcard te ajuta si cu aceasta problema. Contracost,  poti primi niste carduri foarte interesante cu un design unic pentru firma ta.

Cardurile cu banda magnetica magnetice se folosesc de cele mai multe ori la sistemele de control acces sau pontaj, iar recent au inceput sa fie folosite de multe firme de produse pentru a fi oferite ca discounturi sau cadouri. Cardurile de proximitate se folossc tot pentru sistemele de control acces, insa la fel ca si cele cu banda magnetica, in ultimii ani sunt accesibile pentru sistemele de fidelizare.

Suna foarte tentant oferte celor de la Printcard. Acum poti face aici cele mai bune carduri si scapi rapid de probleme. Orice firma care se respecta si devine un brand puternic ajunge sa isi creeze propiile carduri. De ce sa nu te aflii si tu printre ei?

printcard

      Cristian Iosub