Carduri de calitate de la Print Card

Ia-ti si tu cardurile magice de la Print Card. Acest magazin online le-a pregatit clientiilor sai cele mai bune oferte la imprimantele cu ajutorul carora poti sa faci carduri. Nu sunt orice fel de carduri, ci carduri speciale pe care poti sa le encodezi si sa le folosesti pentru acces in cladiri, pontaj, ecusoane, fidelizare, etc.

Imprimantele speciale cu ajutorul carora se tiparesc cardurile sunt de mai multe tipuri in functie de ce comenzi pot executa. Poti fi:

–          imprimante pentru imprimare simpla pe fata

–          imprimante special pentru imprimare dubla

–          imprimante prin re-transfer

Imprimantele pentru imprimare simpla pe fata se folosesc de cele mai multe ori pentru realizarea de ecusoane speciale pe care se trec datele angajatiilor, pot fi carduri speciale pentru fidelizare si reduceri, etc. Imprimantele de la Print Card pot face carduri de cea mai buna calitate. Cu ajutorul acestor gadgeturi se face foarte usor imprimarea pe fata la o calitate inalta intr-un timp foarte scurt. Si acest gen de imprimante pot veni la pachet cu setul de encodare banda magnetica.

Imprimantele pentru imprimare dubla se folosesc pentru a imprima carduri personalizate pe fata si pe verso. Astfel cu o astfel de imprimanta puteti sa realizati niste design-uri nice cardurilor voastre. Acest tip de imprimante sunt asemanatoare celor care printeaza doar pe o parte si au cam aceleasi functii, chiar si cea de encodare banda magnetica.

Imprimantele prin re-transfer sunt cele mai performante din aceasta gama. Aceste gadgeturi sunt folosite pentru a imprima carduri de calitate pe care le poti folosi de pana la 500 de ori. Un card poate fi encodat de 500 ori asa ca este un avantaj fiindca odata facute, cardurile pot fi folosite o perioada lunga de timp.

Cei de la Print Card s-au gandit sa va ofere cele mai bune solutii pentru printarea cardurilor si acum puteti gasi aici imprimante de carduri Magicard. Acest tip de imprimante fac parte din noua generatie si sunt la mare cautare. Folosind o astfel de imprimanta reduceti timp si costurile suplimentare. Iata cateva avantaje pentru care merita sa cumparati i imprimanta Magicard:

–          calitate buna pentru imprimarea similara offset;

–          viteza de imprimare mai mare fata de vechile modele;

–          garantie de 3 ani;

–          are o functie de corectare a curburii cardului;

–          mai multe optiuni pentru encodare (Mifare, Desfire, ProX,etc);

–          dimensiuni reduse.

Pe langa imprimantele de carduri, la Print Card poti gasi si consumabilele de care ai nevoie sa faci o imprimanta functionala. In primul rand ai nevoie de carduri PVC de calitate pe care sa le folosesti pentru tiparire. Mai e nevoie de cartuse suplimentare pentru realimentare si  truse de curatare. Si imprimantele trebuie sa mai fie curatate de praf la interior din cand in cand. Poti sa iei toate aceste consumabile chiar de la PrintCard. Preturile sunt foarte mici asa ca poti lua de rezerva mai multe lucruri deodata.

Daca nu ai bani pentru a cumpara o imprimanta de carduri, poti apela la serviciile PrintCard. Acum este disponibil si serviciul pentru printare de carduri. Doar dai comanda si aceasta firma iti face cardurile pe care ti le doresti. E o solutie foarte buna prin care economisesti bani.  La PrintCard poti alege dintr-o gama mai mare de carduri PVC in functie de preferinte. Design unic pe care chiar firma ti-l poate face pe comanda. In plus, cardurile pot fi encodate pe banda magnetica sau pot fi carduri de proximitate.  E o idee chiar buna mai ales pentru firme. Pot fi folosite si la pontaj pentru a vedea cine intra in firma si la cat se iese astfel incat fiecare angajat sa nu poata parasi locul de munca inainte de terminarea programului. Vezi si tu ofertele la cardurile magice.

card_panel_semnatura

      Cristian Iosub