Ia si tu cardurile magice de la Printcard

Vrei sa iti realizezi propiile tale carduri in cadrul companiei? Printcard are cele mai bune solutii pentru toti clientii sai. Acum pe acest site poti gasi imprimantele ideale cu ajutorul carora sa printezi carduri personalizate pe care poti trece orice tip de date doresti. Aceste carduri sunt perfecte pentru firmele mari unde accesul se face securizat doar pe baza de card de acces.

Folosind astfel de carduri, doar angajatii firmei vor putea patrunde in locatiile speciale. Printcard ofera cele mai bune solutii cand vine vorba de print card si de aceea pregateste imprimante pe pe care sa le puteti folosi cu usurinta la printarea cardurilor magice. Un astfel de card poate fi folosit in foarte multe situatii. De exemplu, orice firma, are si anumite sectiuni unde se poate intra doar pe baza de card. Acum poti face propiile carduri personalizate, fiindca cu ajutorul unei imprimante profesionale poti sa encodezi cardurile cu banda magnetica sau cele de proximitate. Fara astfel de carduri accesul este interzis. Pot sa mai fie folosite chiar si la intarea intr-o cladire unde accesul se face doar pe baza de card. Pe langa astea, cardurile magice de la Printcard pot fi create pe post de ecuson. Se pot printa cu usurinta pe partea din fata pozele cu angajatii, numele acestora, functie si alte date importante. Una din cele mai bune imprimante pe careo puteti achizitiona acum de la Printcard este imprimanta Rio Pro. Se poate utiliza destul de usor fara a avea nevoie de ajutorul unui specialist. Rio Pro este o imprimanta performanta ce foloseste tehnologia dye-sublimation. Cu o astfel de camera puteti sa imprimati atat pe policromie cat si pe monocromie carduri PVC. Acest model de imprimanta este singura cu ajutorul careia puteti sa imprimati carduri securizate fara sa folositi laminarea holografica. Cand comandati aceasta imprimanta veti avea inclusa si optiunea pentru imprimare a cardurilor reutilizabile. Astfel ca dupa ce cardurile pe care le-ati facut mai demult au devenit inutile, ele pot fi rescrise si reintrodu-se in sistem. De pe un card informatia poate fi stearsa de 500 de ori.

Probabil cand vedeti pretul unei astfel de imprimante speciale vi se pare destul de mare insa pentru o firma cu un brand puternic, este un pret rezonabil, mai ales ca poti creea usor niste carduri de securitate personalizate. Deoarece s-au gandit la toate, cei de la Printcard au pregatit si oferte speciale pentru firmele mici sau intreprinzatorii care nu isi pot permite sa achizitioneze o imprimanta de carduri. Asa ca Printcard ofera acum si servicii de printare si realizare de carduri personalizate la comanda. Aveti la dispozitie mai multe oferte atractive fiindca Printcard ofera o gama variata de carduri PVC chiar si cu banda magnetica sau de proximitate. La cerere toate cardurile pot avea un design unic in functie de preferintele clientului. Chiar daca nu aveti idei pentru design, aceasta firma va poate oferi la cerere un design unic pentru carduri astfel incat sa arate cat mai bine si sa va reprezinte firma. Aici se pot creea carduri in diverse culori (galben, auriu, negru, rosu, etc), iar in ceea ce priveste securizarea, pot fi carduri cu banda magnetica sau carduri de proximitate. Ambele tipuri de card putem spune ca au caracteristici asemanatoare si aceleasi functionalitati. Cardurile cu banda magnetica pot fi utilizate de cele mai multe ori in sistemele de control acces si pontaj. Recent, au fost introduse si in sistemele pentru discount si carduri cadou de fidelizare. La fel ca si cardurile cu banda magnetica, cele de proximitate se folosesc in sistemele de control acces si pontaj. Fata de cele cu banda magnetica, acestea sunt mult mai sigure.

printcard

      Cristian Iosub