Carrefour … un loc un pic diferit

Acum vreo săptămână povestea pe Facebook despre cum mă certa gagica de la mobilă că am venit fără metru de acasă pt a măsura un birou. Ca pe urmă să am o discuție plină de inteligență … chiar profundă putem spune, din partea ei, despre cum lățimea este mai mare decât lungimea unui birou. Am incercat să îi aduc aminte din clasa a doua, a treia că lățimea e întotdeauna mai mică decât lungimea, dar no chance.

Ieri am vizitat carrefour Băneasa. Just shopping around și astrele mi-au spus că ar trebui să îmi iau Red Bull din Carrefour. Acolo ce găsim? Vreo 7 pești morți în același acvariu cu vreo 15 vii. Dar, nu vă impacientați. Gagiul de la pescărie și casiera se uitau la mine de parcă eu sunt cel defect mintal. Au murit, dar atâta timp cât stau în apă, nu se descompun și nu sunt mâncați de ceilalți păstrăvi. Say what?

Astăzi, astrele mi-au purtat fundul leneș prin Carrefour Militari. Juniorul se arunca în cap pe o saltea la un loc de joacă pt copii așa că am zis să intru în magazin să casc ochii pe la gadgeturi si ce minuni mai sunt la electronice. Acolo am găsit o tabletă (bună de ramă foto) la 199 ron. Am vreo 3 pe acasă deci nu am nevoie dar era interesantă oferta. Alături de mine era un cuplu care se certa de mama focului pe tema tabletei, fiind supărati că nu are si modul de SIM integrat. Say what? La 199 ron zi mersi dacă apucă trei luni de browsing. Apoi a venit dilema. Pe tabletă scria că are conectivitate WiFi. El avea acasă un router pe care scria wireless. Concluzia lui era că trebuie să ia și router că WiFi nu merge pe Wireless. Gizăs…

Vroiam să fac o poză la cutie să i-o trimit cuiva și cei 7 ani de acasă m-au învățat că e politicos să întreb înainte de a face ceva care ar putea fi interzis. Așa că m-am dus la un nene de la pază.

-Bună ziua, sunteți de la Pază?

-Da.

-Aș dori să fac o poză la standul de tablete..

-Ah.., pai nu cu mine trebuie să discutați. Cu securitatea

-Securitatea?

-Da, paza e paza..si securitatea e securitate. Au cravate roșii.

-Adică mă duc la unul cu cravată roșie și îl întreb dacă e securist?

-Hahaha.

Așadar, Carrefour e un loc aparte. Un loc unde își dau întâlnire zilnic angajații împreună cu clienții … astfel ca echilibrul universului să fie redat … Dar, există o speranță : Cola Bio. A dracului de scumpă (7 ron) și cică ar fi făcută din culturi biologice. Nici ars nu dau 7 ron pe un suc doar să testez cât de bio e sau nu…

IMG_20140224_181712

  1. Misto design-ul, insa sigur nu e produsa sub marca coca-cola. Chestiile bio intotdeauna vor costa mai mult, insa oricum contin si alea E-uri, aditivi si alte chestii. Totusi, in loc de cola iti sugerez laptele de soya cu gust de vanilie. Pretul e cam la fel, dar se simte diferenta in cantitate.

  2. S-au cautat pana s-au adunat. La asa firma, asa angajati

  3. Am încetat sa mai intru in Carrefour de multi ani. E ceva ce nu se va schimba niciodata la salarii de 700 lei

    Cristian Iosub