Cartele SIM pe baza de facultate

COSMOTE, te rugam nu mai vinde cartele SIM fara ca posesorii sa aiba diploma de bacalaureat. Exact cum pentru permis de conducere este nevoie de minim 8 clase, asa si pentru a utiliza tehnologia e nevoie de minim 12 clase sau macar sa se dea teste la cumpararea SIMurilor.
Hai sa facem analiza unei intrebari de pe Softpedia :
User : @cameliavig
Intrebare : “Salut! Am cumparat o cartela de Frog si am trimis niste sms in Spania.Toate bune pana acum dar eu am tot scos cartela din telefon si am schimbat-o cu alta si nu am primit nici un mesaj.Este posibil sa nu primesc mesajele daca scot cartela din telefon? este posibil ca persoana din Spania sa imi fi trimis mesaje si eu sa nu le primesc fiindca nu aveam cartela de frog in telefon? Am un Samsung corby modelul 2 parca. Ajutati-ma va rog.”

Hai sa o luam pas cu pas. Deci prima oara aflam ca Rromanca a cumparat o cartela Frog. Din start, face precizarea asta crezand ca Frog e ceva mirobolant.
Apoi aflam ca a trimis niste SMS in Spania. Nu se stie daca spre un MSIDN Cosmote aflat in Spania, sau catre un MSISDN al unui operator spaniol.
Dupa ce a trimis SMS, A SCOS CARTELA DIN TELEFON si a introdus alta.
Intrebarea e : de ce nu primeste raspuns de la spaniol pe noul numar de telefon.
Dar sa ne intelegem, ea foloseste Corby…dar nu oricare, ci versiunea 2 (wtf ?)

Intelege cineva dilema ? 🙂 De ce Spaniolii nu sunt telepati sa isi dea seama ca ea a schimbat cartela si sa ii trimita pe noul nr ?
COSMOTE, intelegeti mesajul disperat al acestei fete si schimbati termenii si conditiile de vanzare a cartelelor SIM doar pe baza de IQ minim 85.

Recomandarea săptămânii
Gazduire web
      Cristian Iosub