Cărți de vizită pe plastic

Cărțile de vizită reprezintă imaginea companiei. Cărţile de vizită exprimă nu doar ceva din caracterul posesorului, ele sunt și prima impresie despre interlocutor, sunt reprezentarea vizuală a acestuia, devenind, din punct de vedere al tehnicii confecţionării şi al valorii artistice, obiecte de artă.

Alegerea unei cărți de vizită este extrem de importantă fiind de multe ori mai dificilă chiar și decât alegerea unei invitații de nuntă. Acea carte de vizită va reprezenta business-ul tău, va reprezenta personalitatea ta și foarte important, va vorbi în numele vostru de fiecare dată când va fi atinsă.

Astăzi mă uitam la niște cărți de vizită pe suport de plastic foarte mișto, în genul celei din articol. Cărțile de vizită sunt extrem de importante pentru mine la proiectul MC Media Design, unde este total neprofesional să am o întâlnire unde să nu am cărțile de vizită adecvate.

Prețul e bun, materialul este rezistent, ideea este nouă și cartea de vizită cu siguranță nu va trece neobservată în teancurile de carți de vizită colecționate de a lungul anilor.

Apropo, PrintCenter.ro  ofera 100 de carti de vizita oricui blogger ce argumenteaza motivul pentru care și le doreste, până pe 31.01.2013.

În încheiere avem un pic de fun. În clipul de mai jos avem de exemplu cartea de vizită de la Norburn Model Aircraft Supply.

 [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t7Bd_RcO2DA[/youtube]

  1. Ma bucur sa vad tot felul de pareri din partea deferitor persoane, mai ales din partea bloggerilor, insa ca la tine nu am mai vazut postari.
    Faptul ca mai oferi si ceva in plus fata de alti bloggeri(pui un video how made), face postul sa fie mai natural mai atractiv, motiv pentru care iti multumesc!

    Cristian Iosub