Cartierul Verde prins la ciordeală

Îmi place că dezvoltatorii imobiliari sunt miere față de clienți, ca în povești: 3 zile și 3 nopți. Apoi își dau seama că au fost educați altfel, nu să facă un ban cinstit si respectându-i pe ceilalți.

În primul an a fost interesant Cartierul Verde pentru că dezvoltatorul chiar părea că ar dori să dezvolte un cartier civilizat, fără manele și nunți pe stradă joia. Anul acesta Gigeii de la piscina cartierului au început să taie bilete la intrare după bunul plac: când vor și cât vor. Puteai să mergi la piscină cu 30 lei, a doua zi era 50, apoi nu mai “tăiau” bilet că erai “de-al casei” . Era ca la poker mersul la piscină. Te duceai dar nu știai dacă plătești, dacă oferă bilet înseriat pentru banii dați… Pe Facebook au șters comentariile la vremea respectivă ca să nu vadă Ză Boss.

Un Gigel, plătit probabil cu banii nedeclarați de la piscină, a cârpit o temă de WordPress pe siteul cartierului fără noțiuni basic de SEO; dar la doi poli oferi probabil calitate de doi poli. Tema? Nulled. Da, un dezvoltator imobiliar care a investit atât de mulți bani într-un cartier de blocuri, nu a avut 49$ ca să cumpere tema asta.

Așa se fac banii în Cartierul Verde.

Recomandarea săptămânii
Fitbit Sense
      Cristian Iosub