Câștig suplimentar pentru cei care lucrează aproape de magazinele online

Am mulți amici care lucrează direct sau indirect cu magazine online, pe nișe variate și majoritatea start-up-uri cu bugete limitate de promovare dar cu potențial de vânzare. Majoritatea recomandau magazinelor să se înscrie într-o platformă de afiliere dar lipsea motivarea personală a celui care promova conceptul de afiliere.

Profitshare stimulează recomandarea platformei de afiliere catre magazinele online printr-un comision în valoare de 200 lei.

Chiar dacă nu ai un rol decisiv în recomandarea modalităților de promovare și de dezvoltare a strategiei de marketing, dacă îți place un brand și crezi că ai putea să câștigi ca afiliat de pe urma vânzarilor generate de acesta, poți propune magazinului înscrierea în platforma de marketing afiliat Profitshare.

Marketingul afiliat este un model de marketing bazat exclusiv pe performanță: plătești doar pentru rezultate. Sistemul funcționează destul de simplu: magazinele online sau alte site-uri, cunoscute in rețea ca advertiseri, pun la dispoziție afiliatilor (publisheri, bloggeri) o serie de instrumente de promovare, de la bannere la link-uri si advertoriale. Afiliații folosesc aceste instrumente pentru a direcționa vizitatorii pe site-ul advertiserilor și sunt recompensați direct proportional cu numărul sau valoarea acțiunilor, fie vanzări, fie lead-uri, realizate de respectivii vizitatori într-un anumit interval de timp, numit perioada de recurență. Advertiserii plătesc astfel doar pentru rezultate. În acest proces, Profitshare funcționează ca un intermediar, oferind o soluție rapidă si eficientă de promovare și monetizare.

Comisionul câștigat pentru fiecare recomandare de advertiser nou activat în platformă este în valoare de 200 lei.

Tot ce trebuie să știi despre procesul de integrare al unui magazin în Profitshare este detaliat complet aici, astfel încât advertiserii să știe exact care sunt pașii necesari pentru activarea programului de afiliere.

Profitshare este reteaua de afiliere cu cele mai mari vanzari din Romania si reprezinta solutia de marketing online folosita de unele dintre cele mai importante magazine si furnizori de servicii online și deține în portofoliu peste 200 de advertiseri activi printre care se numără eMAG, Fashion Days, Vonino, Flanco, Libris, Banca Transilvania și mulți alții.

      Cristian Iosub