Ce face GPS-ul când îl pornești în avion?

De multe ori m-am întrebat în avion : “aici deasupra cărui oraș mă aflu ?” dar pe Wizzair și BlueAir nu sunt hărți electronice sau afișaje de genul acesta puse la dispoziția călătorilor. Sunt companii low cost. Ca paralelă, un tren Freccia Rossa are aproape tot ce ai putea avea într-o călătorie : panouri cu informații diverse, meteo, știri, hărți, viteză, măsuțe pt calculator, căști, priză de curent, internet wifi etc. Freccia Rossa este clasa superioară de trenuri de pe meleagurile astea și chiar dacă este de 2-3 ori mai scump decât un tren Regional, merită fiecare cent.

Acum câțiva ani făceam rebusuri prin avion că nu aveam voie cu telefon, laptop, nimic. Anul ăsta mă uitam la filme pe tabletă 🙂 iar ceilalți făceau rebus. În septembrie când vin în RO am să fac un experiment precum în video-ul de mai jos, adică am să îmi iau navigatorul cu mine 🙂 Bineînțeles, îmbarcare tot cu passbook, sper că fără ciori (fără tentă rasială) prin motoarele avionului că iar văd la iRealitatea șoc și groază ca în mai când s-a întors avionul din cauza unor ciori care au lovit trenul de aterizare.

Dacă aveți idei despre cum aș putea să omor timpul în avion, let me know. Anul ăsta trebuie să ajung în Cehia, Anglia și Spania, așa că sunt deschis oricăror idei pt zboruri de cca 2 ore.

  1. Ursul Grizonat 13 august 2013 at 20:59

    Eu il las pe 2D si “offorad” ca sa nu-mi faca snap to road. Viteza era cam mica ! Erai in urcare ? Jet-urile au pe croaziera undeva la 850-890 Km/h.

  2. Uhmmm… Isn’t that dangerous ?

    Cristian Iosub