Ce imi doresc eu de la Cosmote

Dragă Cosmote,

Iti multumesc pentru emailul pe care mi l-ai trimis in care îmi amintești despre impactul procesului de rebranding asupra denumirilor comerciale ale produselor tale. Apreciez că mi-ai trimis email în loc să tai copaci și să trimiți scrisori fără rost.

Noi doi avem o relație pe perioadă nedefinită, o căsnicie cu bune și cu rele, ne mai certăm dar ne trece repede și ne împăcăm. După cum e datina, până când semnalul ne va despărți.

Am citit cu atenție scrisoarea electronică astăzi și m-a bucurat nespus sfârșitul acesteia, unde spui că “Vă mulţumim pentru că sunteţi alături de noi în acest proces de transformare prin care ne îmbunătăţim standardele de calitate oferite şi vă asigurăm că în lunile care urmează veţi avea parte de surprize plăcute.” , deși la început spuneai că “Tarifele aferente acestora, precum şi calitatea şi modalitatea de furnizare a serviciilor vor rămâne neschimbate.

Păi vezi tu măi Cosmote ce ar dori un biet client de la tine într-un final? Progres ! Nu doresc să rămâi același. Să rămâi același ar însemna să divorțăm cu prima ocazie când vine o roșcată la mine și aș accepta pe loc să fie kamarada mea. Anii de studenție s-au dus, nu mai am kamarazi și nici nu vreau ceva optim. Vreau progres și inovație. Vreau stabilitate și timp de răspuns cât mai scurt.

Da, timpul în care tratezi problemele clienților este extrem de lung. Știi tu, eu sunt ăla cu migrarea prepaid – postpaid care a depus 3 reclamații în ultimele 3 luni, s-au pierdut din baza că ați schimbat nu știu ce soft și acum vă spamez prin formularul de contact ca să îmi activați și mie MyAccountul cu profil de postpaid. Aș dori să faci și tu ca ceilalți și să îmi dai un număr de înregistrare a reclamațiilor (singurul lucru care îl am este request id-ul cosmote.ro/formular-contact/?_requestid=181727) pe email cum făceai o dată sau în webhelp.

Asta as dori de la tine Cosmote. Nu vreau să rămânp neschimbate calitatea și modalitatea de furnizare a serviciilor !

cosmote

 

 

      Cristian Iosub