Ce se întâmplă dacă scoți pistolul în fața polițiștilor

Două clipuri ce mi-au făcut dimineața mai frumoasă 🙂 Despre cum “să nu ataci niciodată un polițist” am mai scris, dar clipurile de mai jos mi se par geniale. Încă un motiv pentru care susțin ideea americanilor de a dota poliția cu camere video fie pe rama ochelarilor, fie pe piept.

Pe scurt, doi polițiști au vrut să discute afară din toaleta unui bar cu un suspect într-un caz și o dată ajuns afară, micul nostru eurou s-a gândit că ar fi o idee bună de a scoate pistolul. Ce vroia să facă cu el, îmi e neclar pentru că orice ipoteză am lua în calcul, era terminat oricum. Chiar dacă reușea să scape, fusese filmat, erau martori, departe nu avea cum să ajungă și finalul era același.

Interesant mi se pare la 00:37 în primul clip cum polițistul împinge tacâmurile mai departe pentru a nu fi folosite de suspect drept armă.

 

 

 

 

  1. Aşa trebuie procedat cu toţi nemernicii de ţigani borâţi care se dau la poliţişti !

  2. Am vazut in strainatate ce inseamna evaluare de riscuri si ma intreb de ce nu a fost perchezitionat, din moment ce era suspect si deci putea avea un potential agresiv/de violenta?!

    Cristian Iosub