Cel mai cunoscut Video Blog

A video blog, sometimes shortened to vlog (pronounced ‘vlog’, as opposed to ‘v-log’) is a form of blog for which the medium is video,and is a form of Web television. Entries often combine embedded video or a video link with supporting text, images, and other metadata. Entries can be recorded in one take or cut into multiple parts. It is also a very popular category on YouTube.

Sursa http://en.wikipedia.org/wiki/Video_blog

Din punctul meu de vedere Mircea Badea este cel mai vechi, cunoscut și urmărit video blogger. Se folosește de emisiunile zilnice pentru a își exprima părerile, frustrările, problemele, argumentele și temerile exact cum ar face un blogger în scris.

Ideea este bună. Se folosește de showurile media pentru a continua de peste 15 ani involuntar proiectul vblog. Parcă prin `94 debuta la Tele7abc dar introducerea în vblog apare mai târziu, prin 1997 când se mută la Antena1, momentul de glorie din punctul meu de vedere fiind dat de emisiunea actuală “În gura presei”.

Nu știu cât de intenționată este treaba, nu știu cât de conștient este el, dar emisiunile TV și Radio asta sunt : un vblog. Un vblog chiar foarte reușit.  Nu mă dau în vânt după emisiunile lui ca și format de divertisment/revista presei/pamflet ci le tratez ca vblog, categorie în care cred că s-ar încadra mai bine.

      Cristian Iosub